O Kuruma 1500 İşçi Alımı Tek Seferde Olacak-İşte İlan Tarihi

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen bayramlaşma töreninde önemli bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada Türkiye Taş Kömürü Kurumuna 1500 işçi alımının tek seferde yapılacağına yer verildi.

O Kuruma 1500 İşçi Alımı Tek Seferde Olacak-İşte İlan Tarihi

Tek seferde 1500 personel alımı yapılacak.

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti 'nde bayramlaşma töreni, Kurban Bayramı 'nın ikinci günü olan bugün gerçekleşti.  Saat 13 ile 17 arasında gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde önemli açıklamalar geldi. 

Bugün düzenlenen bayramlaşma töreninde, ZGC yönetim kurulu, onur kurulu ve denetim kurulu hazır halde yer aldı. Öte yandan bu törene AK Parti Zonguldak milletvekili Polat Türkmen ve AK Parti il yönetim kurulu üyesi Sebahattin Gülay 'da katılım gösterdi.  Bu isimlerin yanı sıra bayramlaşma törenine, Çaycuma Gazeteciler Derneği Başkan yardımcısı Davut Uyar, EGD asil üyeleri Haydar Yağız ve Hakan Kurttekin, Zonguldak il geneli gazeteciler de geldi.

AK Parti Zonguldak milletvekili Polat Türkmen,  düzenlenen bu bayramlaşma töreninde kürsüye çıktı ve önemli açıklamalarda bulundu.  Yerel seçimlerin belirlenen gününde yapılacağını söyleyen Türkmen, herhangi bir tarih değişikliğinin olmayacağını ve AK Parti olarak çalışmalara Eylül Jestbahis ayında başlayacaklarını söyledi. Araık ayında tüm seçim çalışmalarının adaylar nezdinde son bulacağını söyleyerek açıklamasını sürdüren Türrkmen, geçtiğimiz gün düzenlenen kurultayın çok güzel, heyecanlı, yoğun kalabalık ve sakin bir şekilde geçtiğini de sözlerine ekledi.

İLAN ARALIK'TA GELECEK

Türkmen açıklamasının sonunda ise Türkiye Taşkömürü Kurumu 'na 1500 işçi alımı yapılacağını söyledli. Bu alımın tek seferde yapılması için çalışmaların yoğun şekilde devam ettiğini de sözlerine ekleyen Türkmen, Aralık ya da en yakın zaman da, tek seferde 1500 işçi alımının toplu bir şekilde ilana çıkılacağını söyledi.

Peki sizce şartlar nasıl olmalı? Hangi bölüm mezunlarından personel alınmalı? Talep ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum kısmından yazabilirsiniz.

İLAN YAYIMLANDIĞI ANDA BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN;

Kamubulteni.com | Ankara