Mustafa Kalaycı: Kamudaki Tüm Sözleşmeli Personel ve Taşeron İşçiler Kadroya Geçirilmeli

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Kalaycı, kamudaki sözleşmeli , vekil, geçici ve fahri statüde görev yapan personel ile taşeron işçilerin kadrolu olmasına yönelik kanun teklifi verdi.

Mustafa Kalaycı: Kamudaki Tüm Sözleşmeli Personel ve Taşeron İşçiler Kadroya Geçirilmeli

Yüzbinlerce Taşeron ve sözleşmeli personeli yakından ilgilendiren kanun teklifi TBMM'de. MHP'den sözleşmeli , geçici, vekil, fahri statüde görev yapan kamu personelleri ile taşeron işçileri yakından ilgilendiren kanun teklifi...

Milliyetçi Hareket Partisi Medya, Tanıtım ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, kamu kurum ve kuruluşlarında sözleşmeli, vekil, geçici ve fahri statüde görev yapanlar ile kadro alamayan taşeron işçilerin kadrolu personel olarak istihdam edilmesine yönelik kanun teklifini TBMM Başkanlığı'na sundu.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Kalaycı ,"Kamuda 4/B’li, vekil, sözleşmeli, geçici ve fahri statüde çalışanlar ile kadro alamayan taşeron işçilerin kadroya geçirilmesi konusunda, TBMM’ne bugün 4 Kanun Teklifi verdim. Dileğim tekliflerin en kısa sürede Kanunlaşması." ifadelerini kullandı.