Kadın-Erkek Zabıta Memuru Alımı Yapılacak! Başvurular Nasıl Yapılır?

Ortaöğretim, Önlisans ve Lisans düzeyinden Kadın-Erkek zabıta memuru alımı yapılacak. Başvurular bugün başladı. Başvuru şartları, başvuru için gerekli belgeler ve diğer detaylar memur alımı haberlerinin merkezi kamu bülteni adresinde.

Kadın-Erkek Zabıta Memuru Alımı Yapılacak! Başvurular Nasıl Yapılır?

İstanbul Ümraniye Belediye Başkanlığı'nın 110 Zabıta Memuru alımı için başvuru işlemleri bugün başladı.

YENİ ZABITA, POLİS, ASKERİ PERSONEL ALIMLARINDAN ANINDA HABERDAR OLMAK İÇİN TIKLA VE İNDİR!

Ümraniye Belediye Başkanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan duyuruda, 110 zabıta memuru alımı için 8 Ekim 2018 tarihi işaret edilmiş, alımla ilgili, "Ümraniye Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla, belirtilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla memur alınacaktır" ifadelerine yer verilmişti. Lise, Önlisans, Lisans düzeyinden yapılacak alımlara başvuru yapacak adayların KPSS'ye girmiş olması ve KPSS'ye girdiği düzeye göre ilgili puan türünden en az 70 puan almış olması gerekiyor.  Başvuru Genel ve Özel Şartları aşağıdaki gibi olacak: 

 Zabıta memuru alımı sınavına girmek isteyen adayların http://www.umraniye.bel.tr/ adresinden başvuru formunun çıktısını alarak imzaladıktan sonra başvuru formuna aşağıdkai belgeleri eklemeleri gerekiyor : 

Başvurular 12 Ekim 2018 tarihine kadar yukarıda belirtilen belgelerle birlikte, Ümraniye Belediye Başkanlığı Atatürk Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi No: 63 Ümraniye İstanbul adresine 08/10/2018 – 12/10/2018 tarihleri arasında (sadece iş günlerinde ve 09.00 - 17.00 saatleri arasında) şahsen yapılacak. Elektronik posta yolu ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecek. 

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA