İki Belediyenin Devlet Memuru Alımına Başvurularda Son Günler

Fatih Belediyesi ve Altınova Belediye Başkanlığı'nın devlet memuru alımı için başvuru sürecinde sona geliniyor. Başvuru genel ve özel şartları ve başvuru sürecine dair detaylar kamu bülteni sitesinde.

İki Belediyenin Devlet Memuru Alımına Başvurularda Son Günler

Belediyelerin resmi internet sayfalarından, Devlet Personel Başkanlığı'ndan ve çeşitli basın yayın kuruluşları aracılığıyla yapılan resmi duyurularda zabıta memuru, temizlik görevlisi ve memur alımı yapılacağı belirtilmişti. Yalova Altınova Belediye Başkanlığı'ndan yapılan duyuruda Temizlik görevlisi, memur ve zabıta memuru alımı için başvuru yapacak adayların KPSS'ye girmiş olması ve en az 55 puan almış olması gerektiği belirtilmişti.

Başvurular 8 Kasım 2018 tarihine kadar Yalova Altınova Belediye Başkanlığı'nın Yazı İşleri Müdürlüğü'ne yapılacak. Zabıta memuru alımı için başvuru yapacak adaylar başvuru işlemlerini şahsen, diğer pozisyonlar için başvuru yapacak adaylar başvurularını posta yoluyla ya da şahsen gerçekleştirebilecek. İstanbul Fatih Belediye Başkanlığı'nın memur alımı için ise başvurular 9 Kasım 2018 tarihinde sona erecek.Fatih Belediyesi'nin zabıta memuru alımına başvuru yapacak adayların, Ekonomi, İktisat, İşletme, İşletme-Ekonomi, İstatistik, Uluslararası İşletmecilik, Uluslararası İşletmecilik ve Ticaret, Muhasebe, Muhasebe ve Finans Yönetimi, Muhasebe ve Finansal Yönetim, Pazarlama, Yerel Yönetimler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Maliye, Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, İletişim Fakültesi Lisans programlarının birinden mezun olması, KPSS'ye girmiş ve en az 70 puan almış olması gerekiyor. Başvurular şahsen yapılacak.

Sözlü sınava katılmaya hak kazanan adayların ilanı 20 Kasım'da, sınav ise 3 Aralık'ta Fatih Belediye Başkanlığı'nda yapılacak.