EGM 17 Bin Yeni Personel Alacak ! (Polis Memuru, Bekçi)

Emniyet Genel Müdürlüğü'ne 10 bin yeni polis, 7 bin çarşı ve mahalle bekçisi alımı yapılıyor. İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesine bu yıl içerisinde binlerce yeni personel alınacak.

EGM 17 Bin Yeni Personel Alacak ! (Polis Memuru, Bekçi)

EGM PAEM, PMYO'nun yanı sıra 10 bin yeni polis alımı daha yapılacağını geçtiğimiz günlerde açıklamış, başvuruların  pa.edu.tr adresi üzerinden e-Devlet şifreleriyle yapılacağını belirtmişti.

POLİS VE BEKÇİ ALIMLARI İÇİN HEYECAN DORUKTA

Önlisans ve lisans mezunu adaylar arasından KPSS puanları ve sınavla belirlenecek 10 bin yeni polis adayı alımının yanı sıra hali hazırda 1. Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımı sınav süreci de başlamak üzere. Daha önce başvuruları toplanan adaylar 20 Ekim 2018 tarihinde İstanbul, İzmir, Ankara, Konya, Çorum, Sivas, Gaziantep, Elazığ, Erzurum ve Batman illerinde gerçekleşecek sınava girecekler. Sınav giriş belgeleri MEB resmi internet sayfasından 11 Ekim 2018 tarihinde temin edilecek. Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımı sonuçları 7 Kasım 2018 tarihinde açıklanacak.

PÖH ALIMI DA BEKLENİYOR

EGM'nin bu yıl içerisinde Polis Özel Harekat alımı yapıp yapmayacağı ise adaylar arasında en merak edilen konuların başında yer alıyor. Aylardır KPSS Şartsız en az lise ve dengi okullardan mezun PÖH alımı müjdesi bekleyen adaylar sosyal medya hesapları üzerinden Sn. İçişleri Bakanı Soylu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ulaşmaya çalışıyor. PÖH alımıyla ilgili herhangi bir gelişme olması halinde siz değerli ziyaretçilerimizle paylaşacağız. Gelişmeleri yakından takip etmek hiç bir ilanı kaçırmamak için kamu bülteni mobil uygulamasını cep telefonunuza indirebilir, Türkiye'nin en büyük memur adayı grubuna katılarak kadın-erkek diğer adaylarla tanışıp fikir alışverişinde bulunabilirsiniz.

UYGULAMAYI İNDİRMEK İÇİN TIKLA

KADIN-ERKEK DİĞER POLİS ADAYLARIYLA TANIŞMAK, SOHBET ETMEK İÇİN TIKLA

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA