BDDK 150 Memur Alımı Başvuruları 26 Kasım'da Sona Erecek

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Meslek Personeli Giriş sınavı başvurularının bugün başladığını siz değerli ziyaretçilerimizle paylaşmıştık.

BDDK 150 Memur Alımı Başvuruları 26 Kasım'da Sona Erecek

Başvurular 26 Kasım 2018 tarihine kadar BDDK'nın resmi internet sayfası üzerinden online olarak yapılabilecek. BDDK Meslek Personeli Giriş Sınavı'na başvuru yapacak adayların başvuru genel ve özel şartlarını dikkatle incelemesi ve 26 Kasım saat 16.00'dan önce başvuru işlemlerini tamamlaması gerekiyor.

İLKOKUL, LİSE, ÖNLİSANS, LİSANS MEMUR ALIMLARINDAN ANINDA HABERDAR OLMAK İÇİN TIKLA VE KAMU BÜLTENİ GRUBUNA KATIL.

150 kişilik alımın 50'si Bankalar Yeminli Murakıp Yardımcısı, 80'ni Bankacılık Uzman Yardımcısı, 20'si BDDK Uzman Yardımcısı pozisyonları için ayrılmış durumda. BDDK resmi internet sayfasından alımla ilgili, "Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumuna, giriş sınavı sonuçlarına göre Kurum ana ve danışma hizmet birimlerinde istihdam edilmek üzere bankalar yeminli murakıp yardımcısı, bankacılık uzman yardımcısı (bankacılık, hukuk ve bilişim alanları) ile Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı bünyesindeki İdari İşler, Mali İşler, İnsan Kaynakları, Eğitim ve Kurul İşleri ve Kararlar Müdürlüklerinde istihdam edilmek üzere ise BDDK uzman yardımcısı unvanlarında meslek personeli alınacaktır." denilmiş ve iki aşamalı yapılması planlanan sınav sürecinin yazılı kısmının 22 ile 23 Aralık tarihleri arasında İstanbul'da yapılacağı vurgulanmıştı. 

Başvuru Genel Şartları : http://www.kamubulteni.com/gundem/son-dakika-bddk-150-personel-alacak-h3589.html