7 Ekim 2018 KPSS Genel Yetenek Sınav Soruları, Cevapları ve Yorumları

7 Ekim KPSS Genel Yetenek soruları , cevapları ve yorumları Türkiye'nin memur adayı ve KPSS hazırlık haberleri sayfası kamu bülteni sitesinde.

7 Ekim 2018 KPSS Genel Yetenek Sınav Soruları, Cevapları ve Yorumları

Kamu Personeli Seçme Sınavı Lise heyecanı sona erdi. Milyonları yakından ilgilendiren, memurluğa girişte ilk adım olarak görülen Kamu Personeli Seçme Sınavı'nın Ortaöğretim düzeyinden sınava giren adaylar bugün memurluk hayalleri için 120 soru karşısında ter döktü.

BİR ÇOK ADAY İLK KEZ KPSS HEYECANI YAŞADI

Sınava giren adayların çoğunluğu ilk kez KPSS'ye girdiklerini belirtirken, sınavın oldukça basit olduğunu söyleyenlerin yanı sıra sınav süresinden yakınanların da olduğu görüldü. KPSS Lise'de genel yetenek testinde adaylara 60 soru yönlendirildi. 

SINAV SORULARI BİRAZDAN KAMU BÜLTENİ'NDE

Adaylar bu testte Türkçe'den 30, Matematik-Geometri'den 30 soruyu yanıtlamaya çalıştı. Sınava giren adaylar tarafından paylaşılan soruları biraz sonra siz değerli ziyaretçilerimizle paylaşmaya ve yorumları yayımlamaya başlayacağız. Sınav sorularının tamamı yayımlandığı anda haberdar olmak istiyorsanız Kamu Bülteni uygulamasını cep telefonunuza indirebilir, ya da 200 bini aşkın üyesiyle Türkiye'nin en büyük ve en aktif memur adayı grubu olan Kamu Personeli Alımları sayfasını takipte kalabilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA