24. Dönem POMEM Polis Alımı PÖH Olarak Yapılsın

On binlerce aday yeni dönem POMEM polis alımını beklerken çok sayıda aday da polis özel harekat alımını bekliyor.

24. Dönem POMEM Polis Alımı PÖH Olarak Yapılsın

23. dönem POMEM polis alımı kapsamında, Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesine 10 bin polis memuru alınacak.

Polis Meslek Eğitim Merkezlerine yeni dönem polis memuru alımı için geri sayımda sona gelindi.Daha önce Süleyman Soylu yaptığı açıklamada 10 bin polis memuru alımının KPSS 'den sonra yapılacağını söylemişti. Lisans KPSS 'den sonra yayımlanacak ilan için adaylar sabırsız şekilde beklemeye başladı. KPSS sonuçları geçtiğimiz 29 Ağustos günü duyruldu. Sonuçların açıklanmasının ardından polis olmak isteyen adaylar, POMEM duyurusunu beklemeye başladı. Akademi 'nin POMEM Duyurusunu önümüzdeki günlerde yayımlaması bekleniyor. Duyuru yayımlandığı anda bildirim almak için KAMUBULTENİ.COM mobil uygulamasını indirin.

24. POMEM POLİS ALIMI NE ZAMAN?

23. dönem POMEM 'in polis özel harekat olarak yapılmasını isteyen yüz binlerce aday, hüsrana uğradı. 23. dönem POMEM'de de alım polis memuru olarak yapılacak. 23. dönemden sonra 24. dönem POMEM alımının yapılması bekleniyor. 23. dönem POMEM mülakatlaru Kasım gibi yapılacak ve adaylar Aralık gibi eğitime alınacak. Bu 10 bi polis memuru eğitime alındıktan sonra 24. dönem POMEM için hazırlıklar başlayacak. Bu şekilde bakacak olursak 2019 Şubat ayında 24. dönem POMEM alımı yapılacak.

24. DÖNEM POMEM'DE PÖH ALINSIN?

Polis özel harekat alımını bekleyen adaylar yeni dönem POMEM'in PÖH olarak yapılmasını istiyor. 200 binden fazla aday PÖH ilanını beklerken yeni dönem POMEM 'in PÖH olarak yapılması gerekiyor.

Adayların sesi duyulmalı ve yeni PÖH alımı erken şekilde yapılması gerekiyor.

Siz de aşağıdaki yorum kısmından yeni dönem PÖH alımı hakkındaki talep ve düşüncelerinizi yazın.

İLAN YAYIMLANDIĞI ANDA BİLDİRİM ALMAK İÇİN;

ANDROİD UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

İOS UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara