23. Dönem POMEM İlanı Yayımlandı! PÖH Alımı da Gelecek Mi?

 Aylardır beklenen 23. Dönem POMEM 10 bin polis alımı için beklenen duyuru yayımlandı.  Peki KPSS Şartsız Polis Özel Harekat (PÖH) alımı yapılacak mı? KPSS'siz en az lise mezunu pöh alımı konusunda aylar süren bekleyiş bir müjdeyle sona erebilir...

23. Dönem POMEM İlanı Yayımlandı! PÖH Alımı da Gelecek Mi?

PÖH ALIMI KONUSUNDA UMUTLAR KESİLMEDİ

Polis Akademisi Başkanlığı'nın resmi internet sayfasından az önce yapılan duyuru ile 23. Dönem POMEM için ön başvuru tarihleri ve başvuru şartları netleşti. Aylardır İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu'dan Polis Özel Harekat Branşlı alım bekleyen adaylar ise umudunu kesmiş değil.

AYLARDIR KAMPANYALAR DÜZENLENİYOR

Uzun süredir sosyal medya hesapları üzerinden kampanyalar düzenleyen ve KPSS'siz en az lise ve dengi okullardan mezun kadın-erkek polis özel harekat alımı bekleyen adaylar Akademi'den gelecek müjdeli habere kitlenmiş durumda. 2018 yılı içerisinde PÖH alımı yapılıp yapılmayacağına yönelik net bir bilgilendirme bulunmuyor.

ADAYLAR PÖH ALIMI MÜJDESİ BEKLİYOR

Adaylar, en azından 2018 yılı içerisinde PMYO, PAEM, POMEM duyurularına benzer bir duyurunun yayımlanmasını ve PÖH alımları konusunda bir gelişme olup olmayacacağına dair bilgilendirilmelerini bekliyor. Umarız vatan sevdalısı genç hanım ve erkek kardeşlerimizin sesi duyulur ve PÖH alımı konusunda beklenen müjdeli haber gelir. İlanın yayımlanması halinde son zamanların en beğenilen memur adayı sitesi kamu bülteni olarak siz değerli ziyaretçilerimizi bilgilendireceğiz.

Kamu bülteni haberlerinden anında haberdar olmak için kamu bülteni uygulamasını indirin. İndirmek için TIKLAYIN.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA