Jandarma'ya 1000 Astsubay Adayı Öğrenci Alımı Yapılacak - Başvuru Tarihleri, Sayfası ve Diğer Detaylar

İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı'na en az lise ve dengi okullardan 1000 astsubay adayı öğrenci alımı için başvuru genel şartları, başvuru sayfası ve başvuru tarihleri açıklandı. Jandarma astsubay alımı için başvurular e-Devlet şifreleriyle kabul edilecek.

Jandarma'ya 1000 Astsubay Adayı Öğrenci Alımı Yapılacak - Başvuru Tarihleri, Sayfası ve Diğer Detaylar

Jandarma Genel Komutanlığı'nın Muvazzaf astsubay ihtiyacının karşılanması amacıyla 1000 erkek öğrenci alımı yapılacağı duyuruldu. Jandarma astsubay alımı için başvurular 3 Temmuz ile 3 Ağustos tarihleri arasında Jandarma Personel sayfasından e-Devlet şifreleriyle gerçekleştirilecek. İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı'nın resmi internet sayfasından jandarma astusbay adayı öğrenci alımıyla ilgili yapılan resmi duyuruda jandarma astsubay adayı öğrenci alımları için başvuru kılavuzuna resmi sayfadan erişim sağlanabileceği belirtilirken, "Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığında eğitim-öğretim görecek, Jandarma Genel Komutanlığının muvazzaf astsubay ihtiyacını karşılamak amacıyla başvurular 03 Temmuz-03 Ağustos 2020 tarihleri arasında internet üzerinden yapılacaktır. Başvuruların başlama ve bitiş saatleri, temin şartları ve diğer detaylar; www.jandarma.gov.tr ve www.jsga.edu.tr adreslerinde yer alan “2020 yılı Jandarma Astsubay Meslek Yüksekokulu (JAMYO) Öğrenci Başvuru Kılavuzu’nda belirtilmiştir." denildi.

Başvuru sürecine ilişkin, "Başvurular sadece, https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris internet adresleri ile, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Personel Temin Sistemi üzerinden e-Devlet kapısı vasıtasıyla yapılacaktır. İnternet ortamı dışında posta yoluyla veya şahsen yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.Adayların “Başvuru Kılavuzunun” tamamını okuduktan sonra başvurusunu yapması gerekmektedir.Başvurular, 03 Temmuz 2020 günü başlayıp, 03 Ağustos 2020 günü saat 17:00’de sona erecektir.Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Personel Temin Sistemi’ne e-Devlet kapısı üzerinden e-devlet şifresi, mobil imza, e-imza, T.C. kimlik kartı veya internet bankacılığı seçeneklerinden birisi ile giriş yapılacaktır" ifadelerinin görüldüğü duyuruda başvuru genel şartları ve diğer detaylar da yer aldı. Resmi duyuru ve diğer detayları incelemek için TIKLA.pdf .