Jandarma Yeni Komando Asayiş Uzman Erbaş Alımı Duyurusu Geldi 2019-1-Kontenjan Arttırıldı

Jandarma Genel Komutanlığı 2019-1 uzman erbaş alımı hakkında yüz binlerce adayın beklediği açıklama geldi. Kontenjan arttırıldı ve mülakatlara çağrılmayan adaylar da mülakatlara alınacak. İşte komando ve asayiş uzman erbaş alımı için gelen müjdeli açıklama.

Jandarma Yeni Komando Asayiş Uzman Erbaş Alımı Duyurusu Geldi 2019-1-Kontenjan Arttırıldı

Dediğimiz oldu ve Jandarma uzman erbaş alımında kontenjan tamamlanamadı.

Jandarma Genel Komutanlığı 'ndan bir son dakika duyurusu yayımlandı. Yayımlanan duyuruda 2019-1 kapsamında 22 bin asayiş ve komando uzman erbaş alımı yapılması planlandığı , ancak yeterli sayının tamamlanamadığına yer verildi.

KAMUBULTENİ.COM SÖYLEMİŞTİ

Jandarma uzman erbaş alımı mülakat sürecinde kamubulteni.com olarak yazdığımız haberlerimizde 2 bin sayısının 40 bin aday arasından tamamlanayamayacağını ve kontenjan arttırımı yapılması gerektiğini haberleştirmiştik. İlgili haber için tıklayın

ÇAĞRILMAYAN ADAYLAR MÜLAKATLARA ÇAĞRILACAK

Jandarma Genel Komutanlığı resmi sayfasında bugün yayımlanan duyuruda , mülakat aşamasına çağrılmayan adayların mülakata alınacağına yer verildi. 

Yayımlanan duyuru şu şekilde;

2019-1 JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI SÖZLEŞMELİ UZMAN ERBAŞ TEMİNİ EK SINAV DUYURUSU

Jandarma Genel Komutanlığının sözleşmeli uzman erbaş ihtiyacını karşılamak amacıyla 19 Mart-04 Nisan 2019 tarihleri arasında internet üzerinden ön başvurular alınmış ve Sınavlara çağrılan 40.000 adayın sınavları 06-31 Mayıs 2019 tarihleri arasında icra edilmiştir.

Sınavlar sonrasında; Jandarma Genel Komutanlığının personel temin yetiştirme planları ve artan uzman erbaş ihtiyacı doğrultusunda başvuru kılavuzunda belirtilen esaslar dâhilinde sınava çağrılmayan adayların tamamının, müteakip dönemde yapılacak sınavlara çağrılması planlanmıştır

Eğitim süresi, eğitim birliklerinin ve sınav alanlarının kapasitesi doğrultusunda belirlenecek sınav takvimleri https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris adresinde yayımlanacaktır.

Adayların herhangi bir hak kaybına uğramamaları maksadıyla sınavlar ile ilgili güncel duyurular ile sınav çağrılarını https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris adresinden takip etmeleri gerekmektedir.

UZMAN ERBAŞ ADAYLARI BU SAYFADA

Diğer uzman erbaş adayları ile bilgi alış verişi için TIKLAYIN

DUYURU NE ZAMAN GELECEK?

Jandarma ek kontenjan açtı ve mülakata alınmayanları seçim aşamalarına alacak. Ancak tarih belli değil. Tarih belli olur olmaz bildirimle ilk sizin haberiniz olsun istiyorsanız  KAMUBULTENİ MOBİL UYGULAMASINI AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN