Jandarma'ya Korucu Alım Gecikiyor

İl ve İlçe Jandarma Komutanlıklara en az okur yazar olan adaylar arasından korucu alımları yapılacak. 2019 yılında binlerce korucu alımı yapılacak ama ilanlar hala gecikiyor.

Jandarma'ya Korucu Alım Gecikiyor

Jandarma İl ve İlçe Komutanlıklarına korucu alımları gecikiyor.

Birçok İl ve İlçede Jandarma Komutanlıkları bünyesine en az okur yazar olan adaylar arasından korucu alımı yapılacak. 2019 yılında binlerce korucu alımı yapılacağı bildirilirken , alım tarihi ile ilgili henüz bir açıklama gelmedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu , seçimlerden önce yaptığı açıklamada binlerce koruuc alımı yapılacağı , alımın 2019 yılı içinde yapılacağını söyledi. Bu açıklama sonrası on binlerce korucu adayı ilanları beklemeye başladı. Ancak seçimlerin üzerinden 1 ay geçmesine rağmen hala ilan gelmedi.

İLANLAR GECİKİYOR

Seçimlerin üzerinden 1 ay geçti ama henüz herhangi bir Kaymakamlık ya da İl İlçe Jandarma Komutanlığı ilan yayımlamadı. Kamubulteni.com 'a mesaj atan adaylar ise konunun haber yapılmasını istedi. Biz de adayların sesini duyurmak ve ilanın bir an önce gelmesi talebini dile getirmek için haberimizi yazdık.

GEÇTİĞİMİZ YIL YAPILAN ALIMIN SONUÇLARI GELİYOR

Kaymakamlıklardan yapılan açıklamada geçtiğimiz yıl yapılan korucu alımlarının fiziki yeterlilik ve sözlü mülakat sonuçlarına yer verdi. Henüz geçtiğimiz yılın alım süreçleri tamamlanmadan yeni ilanların gelmesine zor gözüyle bakılıyor. 

Kadın-erkek diğer korucu adayları ile bilgi alış verişi için TIKLA

Ancak ilanların artık gecikmemesi ve biran önce yayımlanması gerekiyor.

İLANLAR GELDİĞİNDE BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN