Jandarma'ya En Az Lise Mezunu 4000 Personel Alımı 2020

Jandarma'ya en az lise mezunu adaylar arasından personel alımı yapılacak. Subay ve astsubay ile öğrenci alımında başvuru detayları haberimizin devamında. İşte detaylar ve jandarma alımı.

Jandarma'ya En Az Lise Mezunu 4000 Personel Alımı 2020

Jandarma 'ya en az lise mezunu personel alımı.

Jandarma Genel Komutanlığı en az lise mezunu adayla arasından subay astsubay ve askeri öğrenci alımı yapılacağına yer verildi. Lise, ön lisans ve lisans mezunu adaylar arasından yapılan kolluk kuvveti personeli alımında başvurular devam ediyor.

Subay astsubay , uzman erbaşlar bu sayfada: :  TIKLA KATIL

İLK İLAN

İlk ilanda Jandarma Genel Komutanlığı astsubay alımı yapacağını duyurdu. En az ön lisans mezunu adaylar arasından yapılan astsubay alımında sayı 3550 olarak açıklandı. 3 bin 550 astsubay alımı için başvurular 21 Şubat 2020 gününe kadar alınacak. 

Alım yapılan branşlar ve sayı şu şekilde:

Jandarma Astsubay alımı başvuru detayları ve başvuru ekranı için TIKLAYIN

JANDARMA LİSE MEZUNU PERSONEL ALACAK

Jandarma Genel Komutanlığı 2020 yılında YKS puanı ile askeri öğrenci alımı yapacak. Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) [MYO için Temel Yeterlilik Testine (TYT), Fakülte için ise Temel Yeterlilik Testi (TYT) ile Alan Yeterlilik Testlerine (AYT)] katılmış ve tespit edilen taban puanı veya üzerinde not almış olmak, şehit ve gazi eş ve çocukları için belirlenen taban puanın en az % 80’ini almış olmak şartı aranıyor.

JSGF ve JAMYO alımlarına başvuru yapmak isteyen adayların YKS 'ye başvuru yapması gerekmektedir.  İlan başvuru şartları için TIKLAYIN

Kadın erkek ilana başvuracaklarla bilgi alış verişi için TIKLA KATIL

UYGULAMAMIZI İNDİRİN ve POLİS UZMAN ERBAŞ ALIMLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLUN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN