Jandarma Uzman Erbaş Alımı Ertelendi

Jandarma Genel Komutanlığı 2019 1. dönem asayiş ve komando uzman erbaş alımında 4 'üncü grup duyurusu bekleniyor. Peki duyuru ne zaman yayımlanacak? İşte detaylar.

Jandarma Uzman Erbaş Alımı Ertelendi

Jandarma 4. grup 2020 'ye kaldı.

Jandarma Genel Komutanlığı 2019 1. dönem uzman erbaş alımında 4. grup duyurusu ertelendi. Nisan ayında yayımlanan ilanda 22 bin uzman erbaş alımı yapılacağına yer verilmişti. İlk aşamada 40 bin aday mülakatlara çağrıldı. 

Mülakat aşamasını yeterli sayıda adayın geçmemesi, yeni askerlik sistemine geçilmesi nedeniyle oluşan asker boşluğu ve kontenjana giremeyen adayların yoğun taleplerine kayıtsız kalmayan Jandarma Genel Komutanlığı , 2019 1. dönem uzman erbaş alımına başvuru yapan herkesin gruplar halinde seçim aşamalarına çağrılacağını duyurdu. 

Bu duyuru sonrası 2 ve 3 'üncü grup duyuruları yayımlandı ve seçim aşamaları yapıldı. 3 'üncü grup duyurusu sonrası kontenjana giremeyen adaylar 4 'üncü grup duyurusunu beklemeye başladı.

KASIM-ARALIK DÖNEMİNDE YAPILACAKTI

4 'üncü grup duyurusunun Kasım ayında gelmesi ve seçim aşamalarını Aralık ayı sonuna kadar yapılması bekleniyordu. Ancak duyurunun ertelendiği bildirildi. Erteleme nedeni ise açıklanmadı.

2020 'YE KALDI

2019 1. dönem asayiş ve komando uzman erbaş uzman çavuş alımında 4 'üncü gruba kalan adaylar 2020 yılında seçim aşamalarına çağrılacak. 

4 'ÜNCÜ GRUBU BEKLEYENLER BU SAYFADA

Yeni dönem Jandarma yeni uzman erbaş alımını ve 4 'üncü grubu bekleyenlerle bilgi alış verişi için >> TIKLA KATIL

BİRAN ÖNCE AÇIKLANMALI

Uzun süredir seçim aşamasına girmek için hazırlanan adaylar daha fazla bekletilmemeli ve 4 'ücü grup duyurusu yayımlanmalıdır.

Peki siz 4. grup mu yoksa yeni alımı mı bekliyorsunuz. Aşağıdaki yorum kısmından diğer adaylarla bilgi alış verişi yapabilirsiniz.

JANDARMA UZMAN ERBAŞ ALIMI DUYURUSU GELDİĞİ ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN >

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN