Jandarma Personel Alımı Meselesini Dün Gündeme Getirmiştik! Bugün İlan Geldi! Memur ve Subay Alımı da Bekleniyor

İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı Uzman Erbaş Alımı 2019 başvuru kılavuzu yayımlandı, başvuru tarihleri netleşti. Jandarma Genel Komutanlığı'nın dış kaynaktan subay ve memur alımı da yapması bekleniyor.

Jandarma Personel Alımı Meselesini Dün Gündeme Getirmiştik! Bugün İlan Geldi! Memur ve Subay Alımı da Bekleniyor

Jandarma Personel Alımı Meselesini Dün Gündeme Getirmiştik! Bugün İlan Geldi! Memur ve Subay Alımı da Bekleniyor

İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı'nın profesyonelleşme sürecinde 2019 yılında geçtiğimiz yıllara nazaran daha fazla personel alımı yapmasının planlandığı daha önce gerek İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu, gerekse ilgili komutanlıklar tarafından yapılan bilgilendirmeler ve yıllık faaliyet raporlarında yer almıştı.

TAKİP ET! BURADA, YENİ İLKOKUL, LİSE, ÖNLİSANS, LİSANS DÜZEYİNDEN İŞ HABERLERİ VE GÜNLÜK STRESİNİZİ ATACAK GÖRSELLERİ BULABİLİRSİNİZ!

Jandarma Genel Komutanlığı'na bu yıl memur alımı, uzman erbaş alımı, sözleşmeli astsubay, subay alımlarıyla birlikte toplamda 27 bin personel alımı yapılması planlanıyor. 27 bin personel alımıyla ilgili en önemli açıklama geçtiğimiz haftalarda İçişleri Bakanı Sn. Süleyman Soylu'dan gelmişti. Bakan Soylu, Jandarma Asayiş Değerlendirme Toplantısında, kanun ordusu kahraman Jandarma Teşkilatı için bu yıl 27 bin 180 personel alımı yapılmasının planlandığını belirtmiş, bu açıklamadan bir gün sonra Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlıklarının resmi internet sayfalarından sözleşmeli astsubay alımı duyuruları peş peşe gelmişti.

Jandarma'nın 3 bin 375 astsubay alımı yapacağına yer verilen duyurularda, Sahil Güvenlik Komutanlığı için 300 kişilik kontenjan ayrıldığı belirtilmişti. Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın ilgili personel alımı başvuru sürecinin sona ermesinin ardından bugün de uzman erbaş alımı yapılacağına dair duyuru geldi. Jandarma tarafından yapılan resmi duyuruda başvuru işlemlerinin 19 Mart ile 4 Nisan 2019 tarihleri arasında www.jandarma.gov.tr adresinden gerçekleşeceği, başvuru yapacak adayların ilgili kılavuzları dikkatle okuması gerektiği belirtildi.

UZMAN ERBAŞ ALIMI BAŞVURU KILAVUZUNA ERİŞİM İÇİN TIKLAYIN.