Jandarma Kadın-Erkek Subay Astsubay Duyurusu

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda 2019 yılı subay astsubay alımı için sürecin sona erdiği ve 2020 alımı için hazırlıkların başladığına yer verildi.

Jandarma Kadın-Erkek Subay Astsubay Duyurusu

Son dakika : Jandarma 'dan subay astsubay alımı süreç sonlandırma duyurusu.

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından iki duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda 2019 yılı subay ve astsubay alımı sürecinin sona erdirildiğine , adayların eğitimlerine başladığına ve yeni yedek aday alımı duyurusuna çıkılmayacağına yer verildi. 

Subay alımı süreç sonlandırma duyurusu şu şekilde;

"2019 YILI MUVAZZAF/SÖZLEŞMELİ SUBAY TEMİN FAALİYETİ SONLANDIRMA DUYURUSU

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi 2019 Yılı Muvazzaf/Sözleşmeli Subay adaylarının kayıt kabul işlemleri yapılarak temin faaliyeti tamamlanmıştır. İlginiz için teşekkür eder; 2020 yılı temin faaliyetleri için www.jandarma.gov.tr adresini takip etmenizi rica ederiz."

Astsubay alımı süreç sonlandırma duyurusu ise şu şekilde;

"2019 YILI MUVAZZAF/SÖZLEŞMELİ ASTSUBAY TEMİN FAALİYETİ SONLANDIRMA DUYURUSU

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi 2019 Yılı Muvazzaf/Sözleşmeli Astsubay adaylarının kayıt kabul işlemleri yapılarak temin faaliyeti tamamlanmıştır. İlginiz için teşekkür eder; 2020 yılı temin faaliyetleri için www.jandarma.gov.tr adresini takip etmenizi rica ederiz."

2020 ALIMI SÜRECİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Jandarma Genel Komutanlığı yeni dönem subay astsubay alımı için 2020 yılının ilk aylarında ilana çıkacak. En az ön lisans mezunu kadın erkek adaylar arasından yapılacak personl alımında süreç kamubulteni.com 'da olacak. İlan geldiği anda bildirimle haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

KPSS ŞARTI

Jandarma subay ve astsubay alımında adaylardan 60 KPSS şartı istenmektedir. Alınacak sayının 10 katı seçim aşamalarına çağrılır. 

Astsubay alımında lisans mezuniyet şartı için TIKLAYIN

Astsubay alımında ön lisans mezuniyet şartı için TIKLAYIN

İLANA BAŞVURACAKLARLA BİLGİ ALIŞ VERİŞİ İÇİN TIKLA KATIL