Jandarma Duyurdu: 2021'in İlk Uzman Erbaş Atama Duyurusu Yayımlandı

Jandarma Genel Komutanlığı bir duyuru yayımladı. Yayımlanan duyuruda 2021 yılının ilk uzman erbaş atamasına yer verildi.

Jandarma Duyurdu: 2021'in İlk Uzman Erbaş Atama Duyurusu Yayımlandı

Jandarma uzman erbaş atama duyurusu.

Jandarma bir dakika duyurusu yayımladı. Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Personel  Temin Sistemi üzerinden yapılan son dakika açıklamasında Ocak 2021 jandarma uzman erbaş atamalarına yer verildi. Atama duyurularına baktığımızda iki şehirdeki Jandarma komutanlıklarına uzman erbaş ataması yapıldığı görüldü.

Jandarma sayfasında yayımlanan duyuru şu şekilde:

SAFRANBOLU 125'İNCİ JANDARMA KOMANDO EĞİTİM ALAY KOMUTANLIĞI KARABÜK EMRİNE YAPILAN UZMAN ERBAŞ ATAMA DUYURUSU (OCAK 2021)

KIRKAĞAÇ 6'NCI JANDARMA KOMANDO EĞİTİM ALAY KOMUTANLIĞI MANİSA EMRİNE YAPILAN UZMAN ERBAŞ ATAMA DUYURUSU (OCAK 2021)

Atama duyurusu ve sonuç sayfası için TIKLAYIN

ATAMA DUYURUSU NEDİR?

Bu atama duyurusu, 2019 yılında yapılan jandarma uzman erbaş alımında komando uzman erbaş olmaya hak kazanan adayların atamalarına yer verildi. Adaylar, yukarıdaki linkten giriş yapıp Sonuçlar kısmından birliğe katılış tarihini öğrenebilecek.

YENİ ALIM VE 4. GRUP 

2019 yılında yapılan ve kontenjan sınırı nedeniyle yeterli sayıda adayın  alınamadığı uzman erbaş alımında adaylar gruplara ayrılmış ve en son 3. gruplar mülakata alınmıştı. 4. grubun da geleceği açıklandı ama 1 senedir 4 .fgrup duyurusu hala gelmedi. Adaylar hem 4. grup hem yeni uzman erbaş alımı bekliyor. Adaylarla bilgi alış verişi için TIKLAYIN