Jandarma'dan Asayiş Uzman Erbaş Atama Duyurusu

Jandarma Genel Komutanlığı resmi sayfasından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda uzman erbaş atamasına yer verildi. Asayiş branşlı uzman erbaş duyurusunda Kastamonu 'ya atananlar açıklandı.

Jandarma'dan Asayiş Uzman Erbaş Atama Duyurusu

Son dakika haberi: Jandarma 'dan uzman erbaş atama duyurusu.

Jandarma Genel Komutanlığı 'ndan bir son dakika duyurusu geldi. Yayımlanan duyuruda uzman erbaş atamalarına yer verildi. Az önce yayımlanan duyuruda Kastamonu 'ya ataması yapılan uzman erbaşların yapacakları işlemler için detaylara yer verildi. 

Jandarma resmi sayfasından yayımlanan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

UZMAN ERBAŞ ATAMA SONUÇLARI KASTAMONU 5 'NCİ EĞİTİM ALAY KOMUTANLIĞI EMRİNE ATANAN ASAYİŞ BRANŞLI UZMAN ERBAŞ İÇİN TIKLAYIN

YENİ UZMAN ERBAŞ ALIMI OLACAK MI?

Jandarma Genel Komutanlığı 'nın 2019 yılı içinde asayiş ve komando branşına uzman erbaş alımı için ilan yayımlaması beklenmiyor. 2019-1 alımları ile başvuru yapan , ancak kontenjana giremeyen adayların hepsi mülakata alınacak ve 2019 yılı asayiş ile komando branşı uzman erbaş ihtiyacı bu şekilde sağlanacak. Kalan aylarda Jandarma 'nın lojistik ve havaclık branşlarına meslekçi uzman erbaş alımı yapması bekleniyor.

En az ilkokul mezunu uzman erbaş alımını ve 3. grup duyurusunu bekleyenler bu sayfada >> TIKLA KATIL

3. GRUP DUYURUSU BEKLENİYOR

Jandarma 3. grup  duyurusunun bayramdan sonra gelmesi bekleniyor. Duyuru geldiği anda bildirimle haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN