En Az Lise Mezunu JÖH Alımı İçin Çok Önemli Uyarı (Asayiş-Komando Uzman Erbaş Alımı)

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada uzman erbaş alımı için önemli bir uyarıya yer verildi. İlan detayları ve son dakika uyarısı haberimizde.

En Az Lise Mezunu JÖH Alımı İçin Çok Önemli Uyarı (Asayiş-Komando Uzman Erbaş Alımı)

Jandarma Genel Komutanlığı 2019 yılı uzman erbaş alımı başvurusu önceki gün başladı.

Jandarma Genel Komutanlığı Personel Sistemi üzerinden yayımlanan duyuruda , önceki gün uzman erbaş alımı için başvuruları almaya başladı. Komando ve asayiş sınıfı uzman erbaş alımı başvurularının başlaması ile birlikte on binlerce aday, uzman erbaş olmak için başvurusunu yaptı.

EN AZ LİSE MEZUNU

İlana başvuru yapacak adayların en az lise mezunu olması gerekmektedir. Lise, ön lisans ve lisans mezunu adaylar arasından uzman erbaş alımı yapılacak.

ASKERLİK ŞARTI YOK

İlana başvuru yapacak adaylarda askerlik şartı aranmıyor. 

KPSS DETAYI

Jandarma tarafından yapılan açıklamada toplamda 22 bin uzman erbaş alımı yapılacağına yer verildi. Alınacak adayların yarısı KPSS 50 ve üstü alan adaylar arasından, diğer yarısı da KPSS 'siz ve KPSS 'den 50 'den düşük alan adaylar arasından yapılacak.

BAŞVURU SAYFASI AÇILMIYOR

Başvurular önceki gün başladı. Başvuruların başlaması ile on binlerce kişi Jandarma sitesine girdi ve uzman erbaş alımına başvuru yapmaya çalıştı. Yoğun şekilde siteye girişlerin yapılması nedeniyle sitede bazı sorunalr meydana geldi ve binlerce aday hala sisteme giriş yapamıyor.

BAŞVURUNUZU HEMEN YAPIN

Jandarma tarafından yayımlanan duyuruda başvuruların 4 Nisan tarihine kadar alınacağına yer verildi. Ancak uzman erbaş olmak isteyen adayların başvurusunu hemen yapması gerekmektedir. 

MÜLAKATLARA 40 BİN KİŞİ ÇAĞRILACAK

Başvuru yapan adaylar arasından , öncelik sırasına göre 40 bin aday mülakatlara çağrılacak.

Öncelik sırası ile ilgili Jandarma 'dan yapılan açıklama şu şekilde;

ÖNEMLİ UYARI

Bu öncelik sırasının yanı sıra başvurusunu ilk önce yapanlar mülakatlara çağrılacaktır. Bu nedenle son başvuru gününü beklemeden başvurunuzu hemen yapmanız gerekmektedir. 

BAŞVURU ŞARTLARI VE BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYIN

TÜM KAMU İLANLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN