Akşener'den İdam Değerlendirmesi

Son dakika haberi: İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener 'den bir son dakika açıklaması geldi. Akşener yaptığı açıklamada idam konusuna değindi.

Akşener'den İdam Değerlendirmesi

Son dakika : Akşener'den idam açıklaması.

Fox Tv ekranlarında yayımlanan İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat programına katılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, gündemdeki idam tartışmasına değindi ve AB detayına dikkatleri çekti. 

Akşener, Küçükkaya'nın sorusuna “Biz Avrupa Birliği’nden vaz mı geçiyoruz” yorumunu yaptı.

Akşener açıklamasında  "Biz Avrupa Birliği yolculuğundan vaz mı geçtik. Brexit'ten sonra Trexit mi yapacağız. Bu konunun gündeme getirilmesi demek, Avrupa Birliği'ni girebilmek için çıkarttıysak yani bu noktada geri getirmek istiyorsak sebebini söylemek zorundalar." dedi. .

Küçükkaya tekrardan Akşener 'e "Siz Meral Akşener olarak idam gelsin der misiniz" sorusuna Akşener,  "Rahmetli Emine Bulut'un evinden çıktığımda bana sormuşlardı. Ben demiştim ki "bu tarz  cinayetler, çocuk cinayetleri vesareler için getirin kardeşim..." Şahsi olarak ben destek vereceğim bakış açım buydu.

Fakat bunu sürekli problemli alanlarda Türkiye'de ekonomik olarak işler kötüye gittiğinde bu söylem ortaya çıkıyor. Ama benim söylemek istediğim daha vahim bir iş. Biz Avrupa Birliği'nden çıkmak mı istiyoruz kardeşim?" diye yanıt verdi.