Üsküdar'da Feci Kaza: Fren Yerine Gaza Basınca..

İstanbul Üsküdar 'da meydana gelen feci olayda bir profesör, fren yerine gaza basınca feci kaza meydana geldi.

Üsküdar'da Feci Kaza: Fren Yerine Gaza Basınca..

Son dakika haberi: Ünlü profesör , fren yerine gaza basınca dehşet saçtı.

Edinilen son bilgilere göre , önceki gün Üsküdar Çengelköy ’de  saat 16.00 sularında meydana gelen olayda, Prof. Dr. Zeki Fındıkoğlu direksiyon başında olduğu cipi geri geri park etmeye çalışırken fran yerine yanlışlıkla gaza bastı.

Fren yerine gaza basınca kontrolden çıkan cip, o esnada kaldırımda yürümekte olan yayaların arasına daldı. Kaldırımdaki yayalara çarptıktan sonra panikleyen sürücü, bu sefer de yol üzerinde park halinde olan bir kamyona hızla arkadan çarptı ve ancak durabildi.

Feci kaza sonrası profesörün kabvurgasında kırık oluştu. Cipin çarptığı yayalardan da 2 kişi yaralandı. Edinilen son bilgilere göre yaralanan yayalardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. 

Çevrede bulunan vatandaşların ihbar etmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi ve polis ekipleri sevk edildi. İhbar üzerine bölgeye gelen sğalık ekipleri, ilk müdahalesini bölgede yaptıkları yaralıları hastaneye kaldırdı.

CİP BİRANDA KALDIRIMA ÇARPTI

Kontrolden çıkan cipin önce yayaları ezdiği, ardından kamyona çarptığı kazalar çevredeki güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde geri geri gelen cip bir anda kaldırıma çıkarak yayaları eziyor, daha sonra yolda ilerlerken park halindeki kamyona arkadan hızla çarpıyor. 

Kazaya tanık olan çevredeki bir esnaf; “Araba geri geri gelip buraya yanaşacaktı. Buradan 5-6 kişi geçerken çarptı onlara. Sonra geldi benim tezgahıma çarptı, anca durabildi. Sonra giderken de ilerideki kamyonete çarptı” diyerek yaşananları anlattı. 

KAMUBULTENİ.COM  |  ANKARA