Üniversiteli Kıza İğrenç Saldırı: Önce Laf Attı Sonra..

Üniversiteli kıza iğrenç bir saldırı düzenlendi. Bir kişi, doğum gününe gitmekte olan kıza önce laf attı daha sonra arabasının camını açarak mastürbasyon yaptı.

Üniversiteli Kıza İğrenç Saldırı: Önce Laf Attı Sonra..

Üniversiteli kıza skandal saldırı.

Geçtiğimiz 22 Ocak 2019 günü  saat 20.30  sularında meydana gelen feci olayda, doğum gününü kutlamak için arkadaşlarıyla buluşmaya giden 22 yaşındaki  üniversite öğrencisi S.T. ’nin  yanına otomobiliyle bir kişi yaklaştı. Araba ile kıza yaklaşan kişi camı açtı ve ona sözlü tacizde bulunmaya başladı. 

İğrenç kişi, tacizi daha da ileriye taşıdı ve araba ile üniversiteli genç kızın yanında iken mastürbasyon yapmaya başladı. S.T. ise iğrenç saldırı sonrası hemen bölgeden gitti ve arkadaşlarının yanına geldi. 

Yaşanan iğrenç olayın ardından ailesi ile birlikte polis ekiplerine giden S.T., kendisine cinsel saldırıda bulunan kişiden şikayetçi oldu. 

KARAKOL ÇIKIŞI EŞİ YANLARINA GELDİ

Karakolda şikayet sonrası bir kafeye giden ailenin yanına , şüpheli B.B. 'nin eşi geldi.  B.B.’ nin eşi ilahiyat fakültesinde öğretim görevlisi olduğunu, eşinin cinsel olarak problemlerinin olduğunu söyleyen kişi,   aileden şikayetini geri çekilmesini istedi.

PSİKOLOJİSİ CİDDİ ŞEKİLDE BOZULDU

Ancak üniversiteli kız şikayetini çekmedi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve dava İstanbul Anadolu 23. Asliye Ceza Mahkemesi ’nde görülmeye başlandı. Duruşmada şikâyetçi T.’nin avukatı Yunus Tekeş, mağdurun bu olaydan sonra psikolojisinin ciddi bir şekilde bozulduğunu ve iğrenç saldırı nedeniyle sanığın en üst sınırdan cezalandırılmasını istedi. Sanık B.B. ise suçlamaları kabul etmeyerek mahkemeden beraatini talep etti.

1 YIL 6 AY CEZA VERİLDİ

Mahkemede sanık ve şikayetçi beyanlarının alınmasının ardından karar verildi. Mahkeme heyeti sanığı  “cinsel taciz “suçundan 1 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırdı.

İYİ HAL İNDİRİMİ VE ERTELEME YOK

Mahkeme heyeti, sanığa verdiği cezada  iyi hal indirimi yapmadı ve erteleme kararı da vermedi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA