Sultangazi'de İnşaatta İğrenç Olay! Sapık Linçten Son Anda Kurtuldu

Sultangazi'de inşaat halindeki bir apartmanda 5 ve 12 yaşlarındaki iki çocuğa cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen şahıs, çocuk ve mahallelilerin linç girişiminden polis tarafından son anda kurtarılarak gözaltına alındı.

Sultangazi'de İnşaatta İğrenç Olay! Sapık Linçten Son Anda Kurtuldu

İğrenç olay, Uğur Mumcu Mahallesi'nde dün meydana geldi. İddialara göre inşaat halindeki bir apartmanda çalışan şahıs sokakta oynayan 5 ve 12 yaşındaki iki kız çocuğunu apartman gezdirme bahanesiyle inşaata soktu. 2 çocuğun apartmana girdiğini gören mahalle sakinleri aileleri uyararak, "Çocuklarınız inşaata girdi düşebilirler, bir kontrol edin" şeklinde uyardı.

Bunun üzerine aile üyeleri inşaat halindeki binanın dış kapısının kilitli olduğunu gördü. Kapının açılmasını istediklerinde çocukların çığlıklarını duyan aileler kapıyı kırarak içeri girdi. İki çocuk da bu esnada binadan kaçtı. Öfkeli mahalleliler şahsı darbederken, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri linç girişimini son anda önledi.

Tacize uğradığı belirtilen çocuklar ve ailesi ifade işlemleri için polis merkezine götülürken, şahsın da polis merkezine götürüldüğü, ifade işlemlerinin ardından adli makamlara teslim edileceği kaydedildi.