Sözde FETÖ Abisinin Kadın İç Çamaşırı ile Çektiği Çıplak Selfie Görüntüleri Ortaya Çıktı

İstanbul2daki FETÖ soruşturmasında , örgütün hücre evlerine baskın düzenlendi. Düzenlenen baskınlarda bazı dijital veriler ele geçirildi. Bu dijital verilerde , sözde FETÖ abisinin kadın iç çamaşırı ile çektiği çıplak fotoğraflar ortaya çıktı.

Sözde FETÖ Abisinin Kadın İç Çamaşırı ile Çektiği Çıplak Selfie Görüntüleri Ortaya Çıktı

FETÖ'cünün kadın iç çamaşırları ile çekilen görüntüsü ortaya çıktı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu tarafından devam ettirilen terör örgütü FETÖ'ye yönelik soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı. ByLock kullandığı gerekçesiyle bundna 1 yıl önce gözaltına alınan ve hakkında tutuklama kararı verilerek cezaevine gönderilen M.C. isimli kişi hakkında dijital delillere ulaşıldı. Ulaşılan delillere göre 2019 ile 2020 yıllarındaö ğrenci evlerindeki bilgilerin yer aldığı görüldü. 

2019 ile 2020 yıllarında kamuya açık alanlarda geziler piknikler yapıldığı ortaya çıktı. 

HÜCRE EVLERİNDE YAKALANDILAR

Sabah gazetesinden Atakan Irmak bugün kaleme aldığı yazısında örgütün üniversite öğrenci yapılanmasından sorumlu olan 8 şüpheli ve bunlara bağlıu örgüt evlerinde kalan öğrencilerin tespite dildiği ve bu kişilerin gaygubet evleri olarak bilinen hücre evlerinde kaldıkları öğrenildi. 

Bu bilgilerle harekete geçen ekipler, 7 şehirde operasyon düzenledi ve 28 kişiyi gözaltına almıştı. Gözaltına alınanların 5'i etkin pişmanlıktan faydalandı ve darbe grişimi sonrası üniversite öğrencilerinin İstanbul'daki yapılanmasına ilişkin bilgi verdi. Bu bilgiler ışığında ikinci bir operasyon başladı ve FETÖ'cülerin kaldığı gaygubet evlerinde 11 kişi daha gözaltına alındı. 

KADIN İÇ ÇAMAŞIRLI FOTOĞRAFLARI ORTAYA ÇIKTI

Devam eden soruşturmada dijital verilere ulaşıldı ve örgüt abisi olduğu iddia edilen M.A. isimli kişinin cihazlarında , kadın iç çamaşırı giyerek çektiği fotoğraflar ortaya çıktı.