Olmaz Olsun Böyle Baba: 17 Yaşındaki Öz Kızına Para Karşılığı Zorla Fuhuş Yaptırdı

İstanbul'da meydana gelen korkunç olayda bir kişinin 17 yaşındaki öz kızını para karşılığı fuhşa zorladığı ortaya çıktı.

Olmaz Olsun Böyle Baba: 17 Yaşındaki Öz Kızına Para Karşılığı Zorla Fuhuş Yaptırdı

Öz kızına fuhuş yaptırdı.

İstanbul'da feci bir olay ortaya çıktı. Polis ekiplerine bir ihbar geldi. Gelen ihbar bıçakla yaralama olduğuna yer verildi. Ama olayın ardından bir skandal ortaya çıktı. 36 yaşındaki Kibariye G ile 43 yaındaki Zafer G. isimli kişinin 14 yaşında olan oğlu ve 17 yaşında bir kızı vardı. İddialara göre baba, öz kızınınpara karşılığında erkeklerle birlikte olmasını sağlıyordu. 

ANNESİ DURUMU ANLATTI

Sabah Gazetesi 'ndne Dilek Yama Demir , söz konusu skandalı haberine taşıdı. 17 yaşındaki kız çocuğunun başından geçen feci olayları annesine anlatması ile olayın ortaya çıktığı bildirildi. Duydukları karşısında şok olan anne, yastığının altına bıçak sakladı ve eşi Zafer G'nin uyumasını bekledi. Uyuması ile birlikte kadın , öz kızını para karşılığı fuhuşa zorlayan eşine saldırdı ve onu bıçakladı. Kadın daha sonra kendini öldürmeye çalıştı. 

Bölgeye gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından yaralı çift hastaneye kaldırıldı. Olay sonrası Kibariye G tutuklandı ve 25 yıla kadar hapsi isteniyor.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA