Metrobüs'te 61 Yaşındaki Kişiden Genç Kıza İğrenç Saldırı

İstanbul 'da meydana gelen olayda 61 yaşındaki bir kişi, üniversiteli genç kızı iğrenç şekilde taciz etti. Genç kızın çığlıkları üzerine saldırgan yakalandı.

Metrobüs'te 61 Yaşındaki Kişiden Genç Kıza İğrenç Saldırı

METROBÜSTE İĞRENÇ SALDIRI.

İstanbul 'da 61 yaşındaki kişiden genç kız iğrenç saldırı. Zincirlikuyu istikametinden  Beylikdüzü' ne doğru gitmekte olan  metrobüse binen ve 61 yaşında olduğu öğrenilen E.D. isimli kişinin , Avcılar Merkez Üniversite Kampusü durağından itibaren K.S. isimli bir genç kıza iğürenç saldırıda bulunduğu öne sürüldü.

Bölgedne gelen son dakika bilgilerine göre 61 yaşındaki kişi, durakta metrobüse binen genç kızı elle taciz etmeye başladı. Tacizi fark eden genç kız çığlık atmaya başladı.  Çevresindekilerden yardım isteyen genç kız büyük şok yaşadı. Metrobüs sürücüsü ise aracı Cihangir-Üniversite Mahallesi durağında durdurdu. 

Çevredeki vatandaşların da yardımı ile kaçması engellenen 61 yaşındaki kişi, bölgedeki güvenlik görevlilerine teslim edildi. Güvenlik görevlileri durumu hemen polise bildirdi. 

İhbar üzerine kısa süre içinde bölgeye gelen Avcılar Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 61 yaşındaki E.D. isimli kişiyi gözaltına aldı. 

Tacize uğrayan genç kızın şikayeti sonrası E.D. isimli kişi gözaltına alındı ve emniyete götürüldü. 

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA