İstanbul'daki Ünlü Mekan Lucca'nın Tuvaletinde Cinsel İstismar İddialarına Yanıt!

İstanbul'un popüler eğlence mekanlarından birinin tuvaletinde cinsel istismar girişimi bulunduğuna yönelik haberlere dair açıklama geldi.

İstanbul'daki Ünlü Mekan Lucca'nın Tuvaletinde Cinsel İstismar İddialarına Yanıt!

Bebek'teki bir mekana giden kadına, mekanın işletmecisinin tuvalette cinsel istismarda bulunmaya kalktığı iddia edilmişti. Ünal Demirkaya'nın habrine göre, işletmenin halkla ilişkiler bölümünden konuya dair açıklama geldi. Açıklamada cinsel istismar girişimi doğrulanırken, saldırının bir müşteriye değil kadın çalışana yönelik olduğu öne sürüldü. Lucca isimli işletmeden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: 

Söz konusu iddia ile ilgili gerekli önlemler olay anında alınmıştır. İddia edilen olay iki çalışanımız arasındadır. Bazı haberlerde geçtiği gibi müşterimizle ilgili bir durum söz konusu değildir.

Konuyu haber aldığımız zaman derhal suça konu eylemi gerçekleştirdiği iddia olunan çalışanımız işletmemizdeki görevinden geçici olarak uzaklaştırılmış, ardından konuyla ilgili olarak noter kanalı ile savunması istenmiş, savunmasını sunmadığından dolayı da iş akdinin sonlandırılmasına karar verilmiştir.

İddia olunan olayın mağduru konumundaki kadın personelimiz işletmemizdeki görevine devam etmektedir. Biz iş yeri olarak üzerimize düşen gerekli önemleri aldık. Taraflar birbirlerinden şikayetçi olmuştur. Olay şu an yargıya intikal ettiğinden dolayı gelişmeleri takip edip, önümüzdeki günlerde kamuoyuna bilgi vereceğiz.