İstanbul'daki Deprem Sonrası Korkutan Yeni Deprem Açıklaması

İstanbul 'daki az önce meydana gelen deprem sonrası İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Ahmet Ercan bir son dakika açıklamasında bulundu ve depremin büyük deprem habercisi olduğunu söyledi.

İstanbul'daki Deprem Sonrası Korkutan Yeni Deprem Açıklaması

Son dakika : İstanbul 'daki deprem sonrası korkutan açıklama.

İstanbul 'da saat 16.40 'ta bir deprem meydana geldi. AFAD tarafından ve Kandilli tarafından yapılan açıklamada depremin büyüklüğünün 4.2 olduğuna yer verildi. Marmara Denizi açıklarında meydana gelen deprem , İstanbul merkezde hissedildi. 

Korkutan deprem sonrası İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Ahmet Ercan bir son dakika açıklamasında bulundu.

Canlı yayında açıklamalarda bulunan İTÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Ercan, bu depremin , büyük depremin habercisi olduğunu söyledi ve "Beklenen büyük bir deprem için bir hatırlatma mıdır?" sorusuna şu şekilde cevap verdi:

"Bu büyük depremin alıştırmasıdır. Daha önceki açıklamalarda depremin iki parça kırılmayla oluşacağını söylemiştim. Bunlardan biri İstanbul kolu. Diğeri ise Tekirdağ kolu. Bu deprem tam Tekirdağ kolunun çevresinde oldu."

"7 'LİK DEPREM"

"Bundan sonra 7'lik depremin nerede olacağını ve işleyişin doğu batı olduğunu, net olarak gösterdi."

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA