İstanbul'da Polis Memuru Beylik Tabancasıyla İntihar Etti

İstanbul 'dan son dakika haberi Geldi. Şişli'de bir karakolda görev yapan polis memuru, ormanlık alanda beylik tabancasıyla intihar etti.

İstanbul'da Polis Memuru Beylik Tabancasıyla İntihar Etti

Polis memuru intihar etti.

Acı haber İstanbul'dan geldi. Gelen bilgilere göre Eyüpsultan Göktürk Yolu'nda bir polis memuru beylik tabancası ile intihar etti. Bugün saat 15.00 'da meydana gelen olayda, Şişli'de bir karakolda görev yapmakta olan polis memuru Halil A. , aracı ile yopl kenarında durdu. Yol kenarında aracını durduan polis memuru, aracından inerek ormanlık alana doğru yürüdü. Burada polis memuru, beylik tabancasını çekti ve kendisine doğrultup intihar etti. 

Diğer sürücüler ise kapıları açık şekilde olan aracı görüp durdu ve aracın içine baktı. Kimseyi göremeyen diğer kişiler durumu polis ekiplerine bildirdi. Bölgeye gelen ekipler, yaptıkları inceleme ve aramada ormanlık alanda polis memuru Halil A'nın cansız bedeni ile karşılaştı. Bölgeye gelen sağlık ekipleri, polis memurunun hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri savcısının incelemesinin ardından polis memurunun cansız bedeni morga kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA