İstanbul'da Pakistanlıdan Afgan Çocuğa İğrenç Saldırı-Çıplak Fotoğraflarını Çekip...

İstanbul'da meydana gelen olayda Pakistanlı bir kişi, Afgan 18 yaşından küçük çocuğa zorla uyuşturucu verdi ve tecavüz etti.

İstanbul'da Pakistanlıdan Afgan Çocuğa İğrenç Saldırı-Çıplak Fotoğraflarını Çekip...

İğrenç olay: Pakistanlı torbacı Afgan küçük çocuğa tecavüz etti.

İstanbul Şişli'den korkunç bir haber geldi. Edinilen bilgilere göre Kuştepe Mahallesi'nde Huduk Sokakta Afgan uyruklu Shakir İ. isimli kişi, polise gitti ve 18 yaşından küçük olan kardeşine yabancı uyruklu bir başka kişi tarafından depoda uyuşturucu madde verildiğini söyledi vei hbarda bulundu. Kardeşine uyuşturucu madde satan şüphelinin silahının da olduğunu belirtmesi üzerine emniyet ekipleri harekete geçti. 

Olay sonrası başlatılan çalışmada polis ekipleri, verilen adrese operasyon düzenledi ve depoda buluna nPakistan uyruklu Ghosuddin adlı kişiyi yakaladı ve emniyete götürdü. Deoda aramalar yapıldı ve aramalarda bir ruhsatsız tabanca ile 0.62 gram uyuşturucu madde ve uyuşturucu ticaretinden geldiği elde edilen 3800 lira ve 27 dolar ele geçirildi. Gözaltına alınan bu kişi, uyuşturucu madde almak çin kendisine gelen kişinin kimliğine bıçak zoru ile el koyduğunu söyledi. 

Kimliğini gaspettiği çocuğa uyuşturucu madde veren bu kişi, daha sonra ona tecavüz ettiğini ve bu anların fotoğraflarını çekerek kendisine şantaj yaptığını söyledi. Bu kişi, daha sonra çocuğu cinsel ilişkiye zorladı ve vermemesi durumunda fotoğrafları yaymakla tehdit etti. İfadesi alınan saldırgan, adliyeye sevk edildi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA