Fahrettin Koca'yı Uyutmayan Kare: Gece 3.43'te Paylaştı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabı üzerinden gece 3.43 'te bir paylaşım yaptı. Bakan Koca yaptığı paylaşımda sosyal mesafe kuralına ve maskeye dikkat etmeyen vatandaşlara tepki gösterdi.

Fahrettin Koca'yı Uyutmayan Kare: Gece 3.43'te Paylaştı

Fahrettin Koca 'yı isyan ettiren kare.

Önceki gece Moda 'da çekilen görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, tepkisini dile getirdi. Gece saat 03,43 'te paylaşım yapan Bakan Koca, Moda 'da vatandaşların maske ve sosyal mesafe kuralına uymmasına tepki gösterdi. 

Bakan , “Son vakanın tedavi edildiği, salgınla mücadelenin geride risk kalmayacak şekilde başarıya ulaştığı haberini alan vatandaşlarımız kutlamalara başladı.” ironisi yaparak bölgede sosyal mesafe kuralına uymadan oynayanlara , eğlenenlere tepki gösterdi.

Kadıköy Caddebostan Sahili ve Moda Sahiline akın eden vatandaşlar, koronavirüs salgınına aldırmadan eğlendi. Müzik eşliğinde dans eden vatandaşlar, sosyal mesafeyi hiçe saydı, maske takmayı unuttu.

B akan Fahrettin Koca, o anların görüntülerini paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

“Son vakanın tedavi edildiği, salgınla mücadelenin geride risk kalmayacak şekilde başarıya ulaştığı haberini alan vatandaşlarımız kutlamalara başladı.” Bu habere daha var. Çok fazla normalleşmeyelim. MASKE + MESAFE KURALINA MODA OLARAK UYALIM."