Erkek Kuaföründe Taciz Skandalı: Krem Sürme Bahanesiyle...

İstanbul'da bir erkek kuaföründe iğrenç olay yaşandı. Tıraş olmaya gelen 15 yaşındaki çocuk, berberin yaptıkları sonrası kaçarak evine gitti.

Erkek Kuaföründe Taciz Skandalı: Krem Sürme Bahanesiyle...

Erkek kuaföründe küçük çocuğa iğrenç saldırı.

İstanbul'da feci bir olay meydana geldi. Edinilen bilgilere göre 15 yaşındaki bir çocuk , saçlarını kestirmek için berbere gitti. Kuaföre giden çocuk , berberin tacizine uğradı. Geçtiğimiz aylarda Fatih 'te bulunan bir kuaförde meydana gelen olayda, 15 yaşındaki A.T. isimli çocuk, açık gördüğü bir berbere tıraş olmak için girdi. 

Sırası gelen çocuk sandalyeye oturdu ve saçlarını kestirdi. Berber daha sonra 15 yaşındaki gence cilt bakımı da yapacağını söyledi. Sabah'tan Dilek Yaman'ın kaleme aldığı yazısında 29 yaşında berber U.B. isimli kişi, küçük çocuğun kredm sürülmesi için üstünü çıkarmasını istedi. 15 yaşındaki genç, krem sürme sırasında berberin kendisine farklı niyetle yaklaştığını fark etti ve hemen U.B. isimli kişiyi iterek berberden kaçıp gitti. 

BERBERİN İFADESİ

Koşarak eve giden ve durumu ailesine anlatan 15 yaşındaki genç korku içinde olanları söyledi. Daha sonra aile berber hakkında şikayetçi oldu ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı. ,Başlatılan soruşturma kapsamında berber, çocuğu taciz etmediğini, maske yapmak için krem kullandığını , üzerinin kirlenmemesi için de tişörtünü çıkarmasını istediğini söyledi. 

Savcılık , ifadelerin alınması sonrası berber U.B., hakkında 'Çocuğunu Cinsel İstismarı' suçundan iddianame düzenledi ve iddianameyi mahkemeye sundu.

15 YIL HAPSİ İSTENİYOR

Olayla ilgili hazırlanan iddianamede küçük çocuğun berbere iftira atmasını gerektirecek aralarında herhangi bir husumet bulunmadığını ve berberin 15 yaşındaki çocuğu taciz ettiği sırada sarılarak öpmesinin hayatın olağan akışına aykırı olduğu, bunu taciz olduğu belirtti. 15 yıla kadar hapsi istenen sapık Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanacak.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA