Aldatılan Koca, İntikamını Ağır Aldı: Çırılçıplak Soyup...

İstanbul Halkalı'da meydana gelen olayda aldatıldığını düşünen bir kişi, boşanma aşamasında olduğu kadının gönül ilişkisi olduğunu düşündüğü adamı soyup sokak ortasında dolaştırdı.

Aldatılan Koca, İntikamını Ağır Aldı: Çırılçıplak Soyup...

Aldatılan kocanın intikamı ağır oldu.

İstanbul Halkalı'da medyana gelen olayda bir kişi, aldatıldığını düşündüğü kişiyi çırılçıplak soyup sokakta gezdirdi. Edinilen bilgilere göre olayın geçtiğimiz hafta yaşandığı bildirildi. Kalabalığı gören mahalle sakinleri, bir kişinin koluna giren iki kişi gördüğünü ve o kişinin çırılçıplak olduğunu farketti. Bazı vatandaşlar o anları cep telefonu kamerasına çekerken olayın ne olduğu merak edilmişti. 

SOYUP ÇIRILÇIPLAK...

Sabah Gazetesi 'nde yer alan habere göre , ayrılma aşamasında olduğu eşi ile sorunları bitmeyen koca, karısı ile gönül ilişkisi olduğu düşündüğü şahsı uzun uğraşlar sonucu buldu. Akrabalarını da yanına alan bu kişi, o şahsın evine gitti ve o adamı buldu. Önce ona saldıran ve o şahsı orada döven grup, daha sonra onu çırılçıplak soydu ve mahallede gezdirmeye başladı.

GÖZALTINA ALINDILAR

Bir süre bu şekilde caddede gezen grup, daha sonra polis ekiplerinin bölgyee gelmesi ile gözaltına alındı. Çıplak kişinin üzerine çöp poşeti örtüldü ve gözaltına alınarak karakola götürüldüler.

KİMSE ŞİKAYETÇİ OLMADI

Çıplak gezdirilen şahsın aldatılmayı kabul etmediği, tarafların bir birinden şikayetçi olmadığı öğrenildi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA