TTK İşçi Alımı ve Kadroya Alınan İşçiler Hakkında Önemli Açıklama

TTK 1000 işçi alımı hakkında ve kadroya geçen işçiler hakkında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez 'den açıklama geldi.

TTK İşçi Alımı ve Kadroya Alınan İşçiler Hakkında Önemli Açıklama

TTK 1000 işçi alımı hakkında açıklama geldi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, TRT Haber canlı yayınına konuk oldu ve gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, yaptığı son dakika açıklamasında özel sektörün önünü açtıklarını dile getirerek, "Türkiye'de yaptığımız son keşiflerle birlikte 18,5 milyar ton bir rezervimiz olduğunu gördük. Üretimi artırmak zorundayız bu kapsamda özel sektörün önünü de açtık." ifadelerini kullandı.

SOMA LİNYİT YATAKLARININ OLDUĞU YER

Soma bölgesinin , yoğun olarak linyit yataklarımızdan olduğunu söyleyuen Bakan Dönmez, "Bizim yoğun olarak linyit yataklarımızın olduğu bir yer. Bölge halkının en büyük ekonomik aktivitelerinden birisi." dedi.

2400 KİŞİYİ KADROYA ALDIK

Son bir ay içerisinde 2 bin 400 kişinin kadro işlemlerinin sona erdiğini söyleyen Bakan Dönmez, çalışmaların devam ettipğini söyledi.

TTK 1000 İŞÇİ ALIMI

Bakan Dönmez, açıklamasının devamında ise 1000 işçi alımı için başvuruların önümüzdeki günlerde alınacağını söyleyerek, "Türkiye Taşkömürü Kurumu mart ayında kurayla işçi alımı yapacak." dedi.

1000 işçi alımı ilan metnine gitmek için TIKLAYIN