Ticaret Bakanlığı İşçi Alımı Kura Çekimi Başlıyor: Canlı Yayın Duyurusu Geldi (Güvenlik Görevlisi, Beden İşçisi)

Ticaret Bakanlığı bir son dakika duyurusu yayımladı. Yayımlanan duyuruda sürekli işçi alımı kura çekimi canlı yayınının yapılacağı adres paylaşıldı.

Ticaret Bakanlığı İşçi Alımı Kura Çekimi Başlıyor: Canlı Yayın Duyurusu Geldi (Güvenlik Görevlisi, Beden İşçisi)

Ticaret Bakanlığı işçi alımı kura çekimi yapılacak. İşte saati ve detayları.

Ticaret Bakanlığı kamu işçisi alımı başvurusu geçen hafta alındı. Başvuruların sona ermesinin ardından adaylar sonuçlar için bekleyişe başlamıştı. Sonuçlar öncesi İŞKUR bir açıklama yaptı ve kurar çekimine katılacak adayların listesinin belli olduğunu kamuoyuna duyurdu. 

REKOR BAŞVURU

İlana başvuru yapan adayların listesine baktığımızda rekor başvuru olduğu görüldü. 

Toplamda 70 güvenlik görevlisi alımı yapılacağı açıklanmış, bu ilana 20 bin 100 kişi başvuru yapmıştır. Her 1 kadro için ortalama 287 kişi başvuru yaptı. 

Öte yandan toplamda 45 beden işçisi alımı yapılacağı belirtilmiş, bu kadroya ise 48 bin 830 kişi başvuru yapmıştır..Her 1 kadro için ortalama 1085 kişi başvuru yaptı.

Kadın erkek diğer adaylarla  bilgi alış verişi yapmak için TIKLAYIN

KURA ÇEKİMİ CANLI YAYIN DUYURUSU GELDİ

Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında kura çekimi canlı yayın linki paylaşıldı. Duyuru şu şekilde:

"Ticaret Bakanlığı Döner Sermaye Teşkilatı birimlerinde Sürekli İşçi Kadrosunda çalıştırılmak üzere Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla sürekli işçi alınacaktır.

İŞ-KUR tarafından gönderilen listeler esas alınmak suretiyle açık iş ilanı sayısının 4 (Dört) katı kadar asıl ve aynı sayıda yedek aday için noter huzurunda kura çekimi yapılacaktır.

Kura çekilişi 25.02.2021 tarihinde saat 11:00’da Ticaret Bakanlığı Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecektir. COVID-19 Pandemisi nedeniyle kuranın yapılacağı salona herhangi bir aday alınmayacaktır."

İşte canlı yayın >>>

Not: Canlı yayın 25 Şubat günü saat 11.00'da başlayacak. Kura çekimi başladığında ve sonuçlar açıklandığında bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN