İlkokul Mezunlarına Kamuda Sürekli İş Fırsatı! İŞKUR Üzerinden KPSS'siz Başvurular Başlıyor

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi'nin güvenlik görevlisi, temizlik görevlisi ve şoför alımı için başvuru işlemleri başlıyor. Başvurular İŞKUR üzerinden 20-24 Eylül 2019 tarihleri arasında alınacak. Başvuru yapacak adayların başvuru genel ve özel şartlarını dikkatle incelemesi gerekiyor.

İlkokul Mezunlarına Kamuda Sürekli İş Fırsatı! İŞKUR Üzerinden KPSS'siz Başvurular Başlıyor

İlkokul Mezunlarına Kamuda Sürekli İş Fırsatı! Başvurular Başlıyor

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi'nin güvenlik görevlisi, temizlik görevlisi ve şoför alımı için başvuru işlemleri başlıyor.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Üniversite rektörlüğünce yapılan resmi bilgilendirmede, güvenlik görevlisi alımı için başvuru yapacak adayların en az lise ve dengi okullardan mezun olması gerektiği, "5188 sayılı Kanun gereği Özel Güvenlik temel eğitimini başarı ile tamamlamış olmak ve Valiliklerce düzenlenen özel güvenlik kimlik kartına sahip olmak." şartına uyması gerektiği belirtilirken, şoför alımı için lise ve dengi okullardan mezuniyet, iki yıllık tecrübe ve B sınıfı sürücü belgesi arandığına yer verildi. Temizlik görevlisi alımı için başvuru yapacak adayların ise en az ilköğretim mezunu olması gerektiği öğrenildi. Hacı Bayram Veli Üniversitesi sürekli işçi alımı için başvurular İŞKUR üzerinden 20 Eylül 2019 tarihi ile 24 Eylül 2019 tarihleri arasında alınacak.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI AÇIKLANDI

Başvuru yapacak adayların, başvuru özel şartlarının yanı sıra başvuru genel şartlarına da uyması gerekiyor. Buna göre başvuru genel şartları aşağıdaki gibi : 

- Yukarıda belirtilen nitelikler ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinin “Genel Şartlar” başlıklı (A) bendinin (1), (4), (5), (6), (7) ve (8) numaralı alt bentlerinde belirtilen koşulları taşıyor olmak.

- Son başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak.

- Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak.

DAHA FAZLA HABER VE DİĞER ADAYLARLA TANIŞMA FIRSATI

Facebook ve instagram tarafından paylaşılan verilere göre Türkiye'nin en büyük memur adayı sitesi kamu bültenini takip ederek, diğer kadın-erkek adaylarla tanışabilir, gündemi yakalayabilirsiniz. Takip talebi için TIKLA.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA