Yetiştirmek Üzere En Az Lise Mezunu Noter Katibi Alımı Yapılacak

Türkiye İş Kurumu resmi sayfasından yayımlanan duyuruda en az lise mezunu noter katibi alımı yapılacağına yer verildi. Yetiştirilmek üzere yapılan personel alımında başvuru bilgileri yazımızda.

Yetiştirmek Üzere En Az Lise Mezunu Noter Katibi Alımı Yapılacak

Yetiştirilmek üzere noter katibi alınacak.

Gaziantep 12. Noterliği tarafındna bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda en az lise mezunu adaylar arasından tecrübesiz noter katibi alımı yapılacağına yer verildi. On parmak klavye bilgisi olan adaylar arasından yapılacak noter katibi alımında başvuru bilgilerine ve detaylarına bu yazımızda yer verdik.

İŞKUR 'DA YAYIMLANDI

Türkiye İş Kurumu resmi internet adresi e sube kısmından duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuru şu şekilde:

BAŞVURU ŞARTLARI

Gaziantep 12. Noterliği tarafından yayımlanan duyuruda başvuru bilgilerine şu şekilde yer verildi:

"Gaziantep 12. Noterliği’nde Noter katibi olarak yetiştirilmek üzere, 10 Parmak klavye eğitimi almış, en az lise mezunu, askerlik görevini yapmış, 25 yaş ve altı,  Devlet memurları kanununun 48. Maddesindeki özellikleri taşıyan (Kamuda çalışmak şartlarından mahrum olmamak) asgari ücret ile çalışacak, erkek personel aranmaktadır. Müracaatlar şahsen 16:00 ile 17:00 saatleri arasında yapılacaktır. 10 parmak klavye eğitimi almış, iyi derecede klavye kullanabilmek ve ofis proğramlarına hakim olmak."

BAŞVURU

Noter katibi alımına başvuru yapacaklar, saat 16.00 ile 17.00 arasında notere giderek müracaatlarını yapabilirler.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA