Tecrübe Şartı Yok: 26 Şehre İŞKUR'dan Personel Alımı Başvurusu İnternetten Başladı

İŞKUR üzerinden duyurular yayımlandı. Yayımlanan duyuruda 26 farklı şehre personel alımı yapılacağına yer verildi. Tecrübe şartı aranmadan yapılan personel alımında başvuru bilgileri yazımızda.

Tecrübe Şartı Yok: 26 Şehre İŞKUR'dan Personel Alımı Başvurusu İnternetten Başladı

İŞKUR 'dan farklı şehirlere personel alımı.

Türkiye İş Kurumu resmi internet adresi üzerinden duyuru yayımlandı. Hafta sonu yayımlanan duyurularda , farklı şehirlere en az ilkokul mezunlarındna personel ve işçi alımı yapılacağına yer verildi. Günlük 89 TL ile çalıştırmak üzere yapılan personel ve işçi alımında başvurular internet üzerinden alınmaya başladı. Biz de kamubulteni.com olarak bu yazımızda personel alımı ilanlarının başvuru bilgilerine yer verdik.

İşkur aracılığıyla yayımlanan işbaşı eğitim ve mesleki eğitim kurslarına alınacak adaylar, önce eğitime alınacak. İş başında eğitime alınacak adaylar en fazla 6 ay eğitim gördükkten sonra işi öğrenmei durumunda işe başlayacak ve hem iş hem meslek sahibi olmuş olacak. 

GÜNLÜK 89 TL İLE

İŞKUR resmi internet adresi üzerinden yayımlanan duyuruda kurs süresinde personelin maaşının İşkur tarafından ödeneceğine yer verilirken , işçiye yapılacak ödemeler ve destekler şu şekilde sıralandı:

İŞ İLANLARI - KADROLARI VE ALIM YAPILAN ŞEHİRLER

İŞKUR 'da yayımlanan mesleki eğitim kursu ilanları şu şekilde:

Mesleki eğitim kursları güncel iş ilanları ise şu şekilde:

BAŞVURU

İlana başvuru yapmak isteyen adayların esube.iskur.gov.tr adresine gitmesi gerekmektedir. İŞKUR e sube sayfasında iş arayan kısmından giriş yapacak adaylar, daha sonra üst menüde bulunan ONLİNE İŞLEMLER kısmına tıklayacak ve aşağıraki resimde görülen adımları takip ederek kurs başvuru sayfasına gidecek. 

İŞ İLANLARINDNA HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA