SGK İŞKUR Üzerinden Temizlik Personeli ve Bahçıvan Alımı Yapacak

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), İŞKUR üzerinden duyurulan ilanla daimi personel alımı yapacak. Başvuruları online ve bu gece sona eriyor.

SGK İŞKUR Üzerinden Temizlik Personeli ve Bahçıvan Alımı Yapacak

İŞKUR üzerinden yayımlanan duyuru ile temizlik personeli ve bahçıvan kadrosuna yeni personel alımları yapılacak. Yapılacak alımlarda 7 temizlik personeli ve 1 bahçıvan alımı yapılacak.

Eski hükümlü veya terörle mücadelede yaralanan olanların başvurabileceği bu kadrolar için KPSS şartı aranmıyor. Adaylar kura sistemine göre belirlenecek ve alım yapılacak kadronun 4 katı kadar aday sözlü sınava dahil olacaktır.

Başvuru Genel Şartları

1- Türk Vatandaşı olmak

2- 18 yaşını tamamlamış olmak.

3- Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, cinsel saldırı veya çocuğun cinsel istismarı suçlarından mahkûm olmamak şartıyla; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezası alan ya da ceza süresine bakılmaksızın zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından hüküm giyenlerden cezasını tamamlayanlar, cezası ertelenenler, koşullu salıverilenler, denetimli serbestlikten yararlananlardan eski hükümlü belgesi ile durumlarını belgelendirmeleri gerekmektedir.

4- Özel kanun veya diğer mevzuatında yer alan şartları taşımak.

5- Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak.

6- Yapılacak Güvenlik Soruşturması ve/veya Arşiv Araştırması olumlu sonuçlanmak.

7- Askerlik ile ilişiği olmamak.

8- İlanın yayımlandığı tarihte herhangi bir kamu kurumunda çalışmıyor olmak.

Başvuru Özel Şartları

Temizlik Personeli

1-En az lise mezunu olmak.

2-Ankara il sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak.

Bahçıvan

1-En az ilköğretim mezunu olmak ve ''Bahçıvanlık'' sertifikasına sahip olmak.

2-Ankara il sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak.

Kura Tarihi ve Yeri

Kura çekiminin 20 Ekim 2022 tarihinde yapılması planlanmakta olup saati ve yeri, daha sonra Kurumun (www.sgk.gov.tr) internet sitesinde ilan edilecek, adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

Başvuru Tarihi ve Şekli

SGK başvurularında adaylar başvurularını online olarak İŞKUR üzerinden yapacak. Başvurular 7 Ekim tarihinde sona eriyor. İŞKUR açık işler sayfasından yapılacak başvurular için ilan numaraları

Temizlik Personeli: 00007073116

Bahçıvan: 00007073140

BAŞVURU SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYIN

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /