MSB İŞKUR'da İlan Yayımladı: 3 Kadroya Personel Alımı Yapılacak

Milli Savunma Bakanlığı Personel Daire Başkanlığı tarafından İŞKUR'da bir ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanda lise mezunu adaylar arasından 3 kadroya personel alımı yapılacağına yer verildi. İlan detayları haberimizde.

MSB İŞKUR'da İlan Yayımladı: 3 Kadroya Personel Alımı Yapılacak

Milli Savunma Bakanlığı Personel Daire Başkanlığı tarafından İŞKUR 'da ilanlar yayımlandı.

MSB tarafından yayımlanan ilanlarda 3 farklı kadroda istihdam etmek üzere 3 adet personel alımı yapılacağına yer verildi. Lise mezunu adaylar arasından yapılacak alımda alınacak personeller, Armadör İşçisi, Yapı Yalıtımcısı ve Marangoz kadrolarında istihdam edilecek.

Lise mezunu adaylar arasından KPSS puanına göre yapılacak personel alımında adaylardan KPSS taban puan istenmemektedir. KPSS'ye girmiş ve geçerli bir puan almış olmak, bu ilana başvuru yapmak için yeterli olacaktır.

BAŞVURU HÜKÜMLER

Yayımlanan ilanlara başvuru yapmak için adayların 2016 yılında yapılan lise KPSS'sine girmiş ve geçerli bir puan almış olmaları şartı aranmaktadır. 

Armadör işçisi için adayların, liselerde Güverte, Gemi İnşaa, Gemi Yapımı, Güverte-Avlama bölümlerinden mezun olmaları istendi.

Yapı Yalıtımcısı kadrosu için adayların, lise Sıhhi Tesisat ve Tesisat Teknolojisi bölümlerinden mezun olması gerekmektedir.

Marangoz pozisyonu için de adayların, liselerin Ağaç İşleri, Ahşap Yat ve Tekne İmalatı, Mobilya ve Dekorasyon, Mobilya İmalatı, Ahşap Doğrama İmalatcısı, Ahşap Üst Düzey İşleme, Ahşap İskelet İmalatı, Ahşap Süsleme veya Ahşap Teknolojisi bölümlerinden mezun olması gerekmektedir.

BAŞVURU

MSB personel alımı başvuruları internet üzerinde veya İŞKUR bölge müdürlüklerinden alınmaktadır. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki bağlantı adresini yeni sekmede açması ve T.C. kimlik numaraları ve şifrelerini girerek İş İlanları kısmına girmesi gerekmektedir. açılan sayfada İŞYERİ UNVANI yazan kısma MSB PERSONEL yazın ve ARA butonuna tıklayın. İlanlar sıralanacaktır.

https://esube.iskur.gov.tr/

YENİ İLANLAR İÇİN;

ANDROİD UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

İOS UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara