Meslek Lisesi Mezunlarından Kadrolu İşçi Alımı için Kontenjan Dağılımı

ETİ Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü’ne meslek lisesi mezunlarından 67 kadrolu kamu işçisi alımı gerçekleştirilecek. Alım için başvurular İŞKUR üzerinden alınacak. Başvuru işlemleri 21 Haziran 2021 tarihi itibariyle başlayacak. Başvuru yapmak isteyen adaylarda aranacak genel şartlar ile diğer detaylar yine ilgili tarihlerde İŞKUR’un resmi sayfasından adaylara duyurulacak.

Meslek Lisesi Mezunlarından Kadrolu İşçi Alımı için Kontenjan Dağılımı

Yeni Memur Alımlarını Takip Etmek için , Sadece iş haberlerine göz atmak , kadın-erkek diğer adaylarla tanışarak, bilgi alışverişinde bulunmak için yeni sayfaya katılma isteği gönder. Katılım isteği için https://www.instagram.com/k.bulteni.is/?hl=tr

ETİ Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü’ne kamu işçisi alımı için başvuru işlemleri 21 Haziran’da başlıyor.

Kurumun personel alım ilanında alımlarla ilgili şu ifadeler yer aldı: 

Teşekkülümüz Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğüne (Bandırma/BALIKESİR) 32 ve Kırka Bor İşletme Müdürlüğüne (Seyitgazi/ESKİŞEHİR) 35 olmak üzere toplam 67 sürekli işçi için ilgili mercilerden gerekli izinler alınmıştır. 

Aşağıdaki tabloda belirtilen 67 sürekli işçinin, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre, il düzeyinde karşılanması için Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğüne işgücü talebinde bulunulmuş olup söz konusu talebimizin 21.06.2021 tarihinde yayımlanması istenilmiştir. 

Söz konusu 67 sürekli işçi için aranılan şartlar, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından, www.iskur.gov.tr internet sayfasında 21.06.2021 tarihinde yayımlanacak olup isteklilerin söz konusu ilanı takip etmeleri gerekmektedir.

SÖZ KONUSU ALIMDA KONTENJANLARA GÖRE DAĞILIM İSE AŞAĞIDAKİ GİBİ: