Kura ile KPSS'li-KPSS'siz Büro Memuru-Güvenlik-Temizlik Personeli ve Programcı Alımı

İŞKUR 'dan kura ile kamu personeli alımı başvurusunda son saatlere girildi. En az ilkokul mezunu adaylar arasından yapılacak kamu personeli alımında başvuru linkleri haberimizde.

Kura ile KPSS'li-KPSS'siz Büro Memuru-Güvenlik-Temizlik Personeli ve Programcı Alımı

Kocaeli Üniversitesi kura ile kamu personeli alımı başvurusu sona eriyor.

Geçtiğimiz hafta Resmi Gazete 'de yayımlanan ilanda Kocaeli Üniversitesi İdari ve Malli İşler Daire Başkanlığı, üniversite bünyesinde istihdam etmek üzere büro memuru, güvenlik görevlisi ve temizik personeli alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR 'dan kura ile yapılacağı bildirilen alıma başvurular 7 Aralık günü sona eriyor.

ALIM YAPILAN KADROLAR VE MEZUNİYET ŞARTI

BAŞVURU ŞARTLARI

İlana başvuru yapacak adayların aşağıdaki şartları taşıyor olması gerekmektedir.

  • Engelli, eski hükümlü veya terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralanan adaylar hakkındaki ilgili mevzuat hükümleri ile 2527 sayılı Kanun hükümleri saklı kalmak kaydı ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin (1), (4), (5), (6), (7) ve (8) numaralı alt bentlerinde belirtilen koşulları taşımak,
  • Son başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak.
  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamış olmak.
  • Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.
  • Ön Lisans mezunları için KPSSP93, lisans mezunları için KPSSP3 puan türlerinden altmış ve üzeri almış olmak. 

Bilgisayar Programcısı için ilan edilen kadroya başvuran adaylar;

  • Fakültelerin dört yıllık Bilgisayar Bilimleri Mühendisliği, Bilgisayar Bilimi ve Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Kontrol ve Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar ve Enformatik Mühendisliği, Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği bölümlerinin birinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki öğretim kurumlarından mezun olmaları gerekmektedir. Engelliler için ilan edilen kadroya başvuran adaylar;


Durumlarını ilgili mevzuata göre, yetkili sağlık kuruluşlarından alınan engelliler için sağlık kurulu raporuyla (Doğuştan ya da sonradan herhangi bir nedenle bedensel, zihinsel, ruhsal, duyusal ve sosyal yeteneklerini çeşitli derecelerde kaybetmesi nedeniyle toplumsal yaşama uyum sağlama ve günlük gereksinimlerini karşılamada güçlükleri olan ve korunma, bakım, rehabilitasyon, danışmanlık ve destek hizmetlerine ihtiyaç duyan kişilerden tüm vücut fonksiyon kaybının en az yüzde kırk olduğunu belirten sağlık kurulu raporu) belgelendirmeleri gerekmektedir. Eski hükümlü veya terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralanan adaylardan;

Eski hükümlüler için; ilan edilen kadroya başvuran adaylar, affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, cinsel saldırı veya çocuğun cinsel istismarı suçlarından mahkûm olmamak şartıyla; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezası alan ya da ceza süresine bakılmaksızın zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından hüküm giyenlerden cezasını tamamlayanlar, cezası ertelenenler, koşullu salıverilenler, denetimli serbestlikten yararlananlardan eski hükümlü belgesi ile durumlarını belgelendirmeleri gerekmektedir.

Terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralanan adaylar; 21/6/1927 tarihli ve 1111 sayılı Askerlik Kanunu veya 16/6/1927 tarihli ve 1076 sayılı Yedek Subaylar ve Yedek Askeri Memurlar Kanunu kapsamına giren ve askerlik hizmetini yaparken 12/4/1991 tarihli ve 3713 sayılı Terörle Mücadele Kanununun 21 inci maddesinde sayılan terör olaylarının sebep ve tesiri sonucu malul sayılmayacak şekilde yaralananlardan sağlık raporu ve terörle mücadelede yaralandığını gösteren komutanlık yazısı ile durumlarını belgelendirmeleri gerekmektedir.

Güvenlik görevlisi için ilan edilen kadroya başvuran adaylar;

  • Erkek güvenlik görevlisi en az 1,70 cm. boyunda ve boyun virgülden sonraki iki hanesine göre (± 10 kg.) ağırlığında olmalıdır.
  • Bayan güvenlik görevlisi en az 1,65 cm. boyunda ve boyun virgülden sonraki iki hanesine göre (± 10 kg.) ağırlığında olmalıdır.
  • Valilikçe verilen silahlı ya da silahsız özel güvenlik kimlik kartına sahip olmak.

BAŞVURU LİNKLERİ

İlana başvurular aşağıdaki linklerden İŞKUR üzerinden yapılacak.

30 güvenlik görevlisi alımı: https://goo.gl/RGwRZd

2 büro memuru alımı: https://goo.gl/fy5Q1E

5 bilgisayar programcısı: https://goo.gl/VPK5xt

20 temizlik görevlisi: https://goo.gl/oxr4AH

17 temizlik görevlisi: https://goo.gl/yo56ji

16 temizlik görevlisi: https://goo.gl/utVmDn

>>>>>>>>

KAMU PERSONELİ ALIMLARINDAN, POLİS VE ASKER ALIMLARINDAN BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN;

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara