Kura ile İŞKUR'dan Yeni Sağlık İşçisi Alımı Yapılacak

Sağlık Bakanlığı yeni işçi alımı yapacak. Kura ile yapılacak yeni personel alımı için başvurular İŞKUR 'dan alınacak. Yeni alım ile ilgili detaylar haberimizde.

Kura ile İŞKUR'dan Yeni Sağlık İşçisi Alımı Yapılacak

Son dakika haberi: Sağık Bakanlığı yeni işçi alımı yapacak.

Sağlık Bakanlığı kaynaklarından edindiğimiz son dakika bilgilerini adaylarla paylaşmaya devam ediyoruz.

Kamubulteni.com olarak Sağlık Bakanlığı kaynaklarından personel alımları ile ilgili yeni bilgiler edindik. Edindiğimiz son bilgilere göre Sağlık Bakanlığı , Maliye Bakanlığı 'ndan ek 8 bin atama için kadro talebinde bulundu. (İlgili haberin detayı için TIKLAYIN) Buna ek olarak Bakanlık, Türkiye genelinde hastanelerde istihdam etmek üzere yine kura ile personel alımı yapacak.

5 bin 298 İŞÇİ ALIMI YAPILDI

Eylül ayında yayımlanan ilanda Sağlık Bakanlığı bünyesine mezuniyet şartı olmadan 5298 adet kadrolu sağlık işçisi alımı yapılmıştı. 25-26 Ekim 'de gerçekleşen kura çekimi ile yapılan kamu personeli alımında kura çekimine adaylar alınmamıştı. 

Edindiğimiz bilgilere göre yeni yapılacak personel alımında başvuru yapan adaylar kura çekimine katılacak. 

Yeni personel alımı için başvurular yine İŞKUR üzerinden alınacak. 

YENİ ALIM NE ZAMAN?

Yeni alım hakkında ne kadar ısrar ettiysek de tarih ve sayı öğrenemedik. Bakanlık yıl sonuna kadar 19 bin işçi alımı yapacağını daha önce duyurmuştu. Bu sayıdan 5298 'i alındı. Yeni alımın ise 13702 kişi olarak yapılması bekleniyor. Ancak önümüzdeki günlerde alınacak sayı ve ilan tarihi hakkında ayrıntılı bilgi alacağız. Bilgi gelir gelmez bildirim alarak haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubumuza katılmak ve diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için >>>>TIKLAYIN

(Kamubulteni.com özel haberidir. Aktif link şeklinde kaynak gösterilmeden kullanılması durumunda yasal takip başlatılacaktır.)