Konya Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğüne Mutfak Görevlisi Alınacak

Konya Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü'ne eski hükümlülerden sürekli işçi alımı yapılacak.

Konya Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğüne Mutfak Görevlisi Alınacak

Konya Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğüne Mutfak Görevlisi Alınacak

Konya Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü'ne eski hükümlülerden sürekli işçi alımı yapılacak. BİK, İŞKUR ve Resmi Gazete üzerinden yapılan bilgilendirmede, mutfak görevlisi alımı için başvuruların 18 Kasım ile 22 Kasım 2019 tarihleri arasında alınacağı, ilgili alıma başvuru yapmak isteyen adayların şartları dikkatle incelemesi gerektiği belirtildi. Konya Sosyal Güvenlik il Müdürlüğü eski hükümlü sürekli işçi alımına başvuru yapmak isteyen adaylarda aranacak genel şartlar aşağıdaki gbii olacak: 

1- 2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye'de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk vatandaşı olmak.

2- 18 yaşını tamamlamış olmak.

3- Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

4- Özel kanun veya diğer mevzuatında yer alan şartları taşımak.

5- Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak.

6- Yapılacak Güvenlik Soruşturması ve/veya Arşiv Araştırması olumlu sonuçlanmak.

7- Askerlik ile ilişiği olmamak (yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak).

8- Her aday, Türkiye İş Kurumunda (İŞKUR) yayımlanan listede belirtilen bir işyeri ve bir meslek koluna başvuru yapabilecektir.

9- Adayların, başvurunun son günü itibarıyla duyurumuz ve ekinde yer alan tabloda meslek kollarına uygun olarak talep edilen öğrenim durumu ve özel şartlara haiz olmak.

10- İlanın yayınlandığı tarihte herhangi bir kamu kurumunda çalışmıyor olmak.

11- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan Emeklilik, Yaşlılık veya Malüllük aylığı almaması gerekmektedir.

12-Eski hükümlüler için ilan edilen kadroya başvuran adaylar;
Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, cinsel saldırı veya çocuğun cinsel istismar suçlarından mahkum olmamak şartıyla; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezası alan ya da ceza süresine bakılmaksızın zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından hüküm giyenlerden cezasını tamamlayanlar, cezası ertelenenler, koşullu salıverilenler, denetimli serbestlikten yararlananlardan eski hükümlü belgesi ile durumlarını belgelendirmeleri gerekmektedir.

13-Başvuru yapacak olan adayların Konya İl sınırları içinde ikamet ediyor olması

14-Başvuru yapacak olan adayların 18---45 yaş aralığında olması (18.11.2001 – 22.11.1975 tarihleri arasında doğan kişiler)

15-Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan adayların başvurulan ilan, kura, sınav ve atama süreçlerinin her aşamasında idarece sonlandırılabilecektir.

BAŞVURULAR İŞKUR ÜZERİNDEN

Başvuru işlemleri İŞKUR üzerinden online gerçekleşecek.