Kamuya 3 Bin TL Maaşla 1172 Personel Alımı Başvuru Adımları

Kamuya, farklı şehirlerde istihdam etmek üzere personel alımı için ilanlar yayımlandı. İŞKUR üzerinden bu hafta yayımlanan ilanlarda en az ilkokul mezunları arasından 1172 işçi, memur ve personel alımı yapılacağına yer verildi. Alım yapılan kadrolar, başvuru şartları ve başvuru adımları yazımızda.

Kamuya 3 Bin TL Maaşla 1172 Personel Alımı Başvuru Adımları

İŞKUR duyurdu: Kamuya çok ayıda memur, işçi personel alınıyor.

İŞKUR üzerinden art arda ilanlar yayımlandı. Yayımlanan kamu ilanlarına baktığımızda farklı şehirlerde çalıştırmak üzere personel, işçi ve memur alımı yapıldığı görüldü. Biz de kamubulteni.com olarak bu yazımızda İŞKUR üzerinde başvurusu devam eden kamu ilanlarına yer verdik.

İlanlar yayımlanıyor. Bilgi alış verişi için TIKLAYIN

İŞKUR E SUBE 'DE YAYIMLANDI

Türkiye İş Kurumu e sube kısmında Kamu İlanları kısmında yayımlanan duyuruda en az ilkokul mezunu adaylar arasından çok sayıda personel ve işçi alımı yapılacağına yer verildi. KPSS puan şartı olmadan ve KPSS puan sınırı olmadan, 50-60 KPSS şartı ile yapılan personel alımında başvuru genel şartları şu şekilde:

- 2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye'de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk vatandaşı olmak.

18 yaşını tamamlamış olmak.

Başvuru yapacak adayların, affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, cinsel saldırı veya çocuğun cinsel istismarı suçlarından mahkûm olmamak şartıyla; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezası alan ya da ceza süresine bakılmaksızın zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından hüküm giyenlerden cezasını tamamlayanlar eski hükümlü belgesi ile durumlarını belgelendirmeleri gerekmektedir.

Kanun veya diğer mevzuatında yer alan şartları taşımak.

Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak.

Yapılacak Güvenlik Soruşturması ve/veya Arşiv Araştırması olumlu sonuçlanmak.

Askerlik ile ilişiği olmamak (yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak).

ALIM YAPILAN KADROLAR - ALIM YAPAN KURUMLAR VE PERSONEL ALIMI SAYISI

BAŞVURU

İlana başvuru yapacak  dayların aşağıdaki adımları izleyerek başvurusunu İŞKUR resmi internet adresi üzerinden yapması gerekmektedir. 

1. Aşağıdaki bağlantıya gidin.

esube.iskur.gov.tr

2. Linki kopyalayıp yeni sekmede açın ve açılan sayfada İŞ ARAYAN yazan kısımdan giriş yapın.

3. Giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan ekranda İŞ İLANLARI yazan butona tıklayın.

4. Son olarak iş arama sayfası karşınıza çıkacak. Bu sayfada İŞYERİ TÜRÜ yazan kısımda KAMU seçeneğini işaretleyip ARA butonuna tıklayın 

Kamu ilanları aşağıda sıralancaktır. 

KAMU İLANLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN