İstanbul’a 5 Kurumda Vasıflı Vasıfız 812 Personel Alımı

İstanbul’da 5 kurum toplamda daimi ve geçici kadrolarda toplamda 812 personel alımı için İşkur üzerinden ilan yayımladı.

İstanbul’a 5 Kurumda Vasıflı Vasıfız 812 Personel Alımı

5 kurum İstanbul’da vasıflı vasıfsız toplamda 812 personel alımı için ilan yayımladı. Farklı başvuru tarihleri olan bu alımlar için başvurular online olacaktır.

Başvurular İstanbul Büyükşehir Belediyesi üzerinden online olarak yapılacaktır. Başvurular kariyer.ibb üzerinden yapılacaktır.

Boğaziçi Yönetim

1 Danışma personel, 110 Temizlik Personeli,1 Yurt Müdürü, 1 Yurt Müdür Yardımcısı ve 1 Büro İşçisi olmak üzere 114 personel alımı yapacak.

İSYÖN

558 cankurtaran, 49 cankurtaran şefi, 5 kaptan, 4 kaptan yardımcısı ve 2 dron kullanıcısı olmak üzere 618 geçici personel alımı yapılacaktır.

Hamidiye Kaynak Suları

1 İş sağlığı güvenliği uzmanı, 1 Endüstri mühendisi alımı yapılacak.

Metro İstanbul

7 sistem emniyet mühendisi, 2 lojistik ve fason planlama uzmanı, 38 tren sürücüsü, 1 finans uzmanı, ve 15 istasyon birim amiri olmak üzere 63 daimi işçi alımı yapılacak.

İSPER

İstanbul Personel Yönetim 2 acil tıp teknisyeni, 1 ambulans şoförü, 1 imam, 9 Restoran karşılama hostesi, 1 sayaç okuma personeli, 1 büro personeli olmak üzere daimi kadroda 15 personel alımı gerçekleştirilecek.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /