İŞKUR'dan 2 Bin Kişilik Personel Alım İlanı: 3 Günde Başvuru Sayısı 10 Bini Geçti

Diyarbakır 'a İŞKUR TYP kapsamında yapılan 2 bin kişilik personel alımına yoğun şekilde başvuru yapılıyor.

İŞKUR'dan 2 Bin Kişilik Personel Alım İlanı: 3 Günde Başvuru Sayısı 10 Bini Geçti

TYP kapsamında sıanvsız 2 bin kişilik personel alımına şimdiden 10 bin kişi başvuru yaptı.

Diyarbakır 'da, Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında 6 ay süreyle çalıştırılmak üzere toplamda 2 bin kişilik personel alımı için İŞKUR geçtiğimiz Pazartesi günü ilana çıktı. Belediyeler, Valilik ve diğer kurumlar bünyesinde çalıştırılmak üzere yapılacak 2 bin personel alımı için 3 günde 10 binden fazla kişinin başvuruda bulunduğu öğrenildi.

BAŞVURULAR 28 OCAK 'TA BAŞLAMIŞTI

İŞKUR Diyarbakır İl Müdürlüğü tarafından TYP kapsamında kentte çeşitli kurum ve kuruluşlarda 6 ay süre ile işe alınacak 2 bin işçi için 28 ocak günü  başvurular başladı.

1 Şubat 2019'da sona erecek başvurular öncesinde, çok sayıda kişi kurumun önünde uzun kuyruklar oluşturdu. 3 gün önce başlayan ve 2 bin kişinin alınacağı işe şimdiden 10 binin üzerinde başvurunun olduğu öğrenildi.

BAŞVURU ŞEKLİ

TYP kapsamında yapılan personel alımına başvurular hem internet üzerinden hem de İŞKUR Bölge Müdürlüğünden yapılmaktadır. İnternetten başvuru için aşağıdaki adımları takip edin.

Aşağıdaki linki kopyalayın ve yeni sekmede açın.

https://goo.gl/zmtgS3

Açılan sayfada iş arayan kısmından giriş yapın ve resimde görüldüğü gibi TYP Arama kısmına gidin ve il seçimi yaparak ARA butonuna tıklayın.

KAMU PERSONELİ ALIMLARINDAN, MEMUR ALIMLARINDAN  PÖH-JÖH-SUBAY-ASTSUBAY-UZMAN ERBAŞ ALIMLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN