İŞKUR KPSS'siz 70 Bin Personel Alımı Başvurusu Sona Eriyor-İşte Başvuru Adımları

İŞKUR aracılığıyla kamu kurum ve kuruluşları bünyesine geçici olarak 70 bin yeni personel alımı yapılıyor. TYP kapsamında yapılan personel alımlarında detaylar ve başvuru ekranı haberimizde.

İŞKUR KPSS'siz 70 Bin Personel Alımı Başvurusu Sona Eriyor-İşte Başvuru Adımları

İŞKUR 70 bin TYP personel alımı için yayımlanan ilk ilanlara başvurular sona eriyor.

Geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Erdoğan bir açıklama yaptı. Erdoğan açıklamasında Aralık ayında istihdam seferberliği başlatacaklarını söyledi. Bu açıklamanın ardından ilk haber bu hafta geldi ve İŞKUR aracılığıyla kamu kurumlarına geçici işçi statüsünde çalıştırmak üzere 70 bin personel alımı için ilk ilanlar yayımlandı.

Pazartesi günü yayımlanan ilanlara başvurular da Pazartesi başladı. Bu ilanlara başvuru için son gün 7 Aralık 2918 olarak belirlendi. Başvuru için son saatlere girilirken kamubulteni.com olarak adayları uyarmak ve başvuru adımlarını bildirmek için haberimizi kaleme aldık.

TOPLAMDA 861 KAYIT

İŞKUR 'da yayımlanan ilanlara baktığımızda toplamda 861 kayıtın olduğu, Türkiye genelinde onlarca il ve yüzlerce ilçeye personel alımı yapıldığı görülmekte.

KPSS - MEZUNİYET ŞARTI YOK

Yayımlanan bu ilanlara başvuru için adaylardan herhangi bir sınav şartı istenmemektedir. Öte yandan adayların okur yazar olması, ilkokul, lise ve üniversite mezunu olması başvuru için yeterlidir. AÖF haricinde öğrenci olanlar bu ilanlara başvuru yapamaz. İŞKUR 'a kayıtlı ve 18 yaşını geçmiş olan adaylar arasından yapılacak alımda başvuru adımları aşağıdadır.

BAŞVURU ŞEKLİ

İŞKUR aracılığıyla yayımlanan TYP ilanlarına başvurular hem internet üzerinden, hem de İŞKUR Şubelerinden yapılmaktadır. İŞKUR Şubelerinden başvuru yapmak için kimliğinizle birlikte 7 Aralık mesai bitimine kadar size en yakın İŞKUR Bölge Müdürlüğüne gidin ve TYP başvurusu yapın.

İŞKUR internet şubesinden ilanlara başvuru yapmak için ise aşağıdaki adımları takip edin.

1. Aşağıdaki bağlantı adresini yeni sekmede açın.

https://esube.iskur.gov.tr

2. Açılan sayfada iş arayan kısmından giriş yapın.

3. Aşağıdaki resimlerdeki adımları takip edin.

Bu adımları takip edin ve ilanlara bu sayfa üzerinden başvurunuzu yapın.

YENİ TYP, MEMUR VE PERSONEL ALIM İLANLARI YAYIMLANDIĞI ANDA BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN;

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com  |  Ankara