İŞKUR Kendi Bünyesine Memur Alımı Yapacak

İŞKUR 'da yeni kamu personeli alımı için başvurular alınacak. İŞKUR bünyesine yapılacak kamu personeli alımında başvuru detayları haberimizde.

İŞKUR Kendi Bünyesine Memur Alımı Yapacak

İŞKUR memur alım ilanı yayımlandı.

Önceki gün Resmi Gazete 'de yayımlanan ilan bugün de İŞKUR sayfası ile DPB'de yayımlandı. Yayımlanan ilanda Türkiye İş Kurumu bünyesine 35 adet kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi. 

Bölüm Sayı KPSS

Çalışma Ekonomisi ve

Endüstri İlişkileri

10 KPSSP 40
İktisat 10 KPSSP 15

Kamu Yönetimi/Siyaset

Bilimi ve Kamu Yönetimi

6 KPSSP 30
Maliye 4 KPSSP 20
Endüstri Mühendisliği 5 KPSSP 2
Toplam 35

BAŞVURU ŞARTLARI

İlana başvuru yapacak adayların aşağıdaki şartları taşıyor olması gerekmektedir.

  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin A bendinde belirtilen genel şartları taşımak,
  • Giriş Sınavının yapıldığı yılın Ocak ayının birinci günü itibarıyla otuz beş yaşını doldurmamış olmak, (01.01.1984 ve sonrasında doğanlar)
  • Üniversitelerin; Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, İktisat, Kamu Yönetimi/Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Maliye ve Endüstri Mühendisliği ile bunlara denkliği Yüksek Öğretim Kurulu tarafından kabul edilen yabancı fakülte veya yüksekokullardan mezun olmak,
  • C. Yüksek Öğretim Kurulu Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 2017 veya 2018 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) A grubundan mezun olduğu bölümle ilgili yukarıda belirlenen puan türünden en az 80 puan almış olmak,

BAŞVURU ŞEKLİ

İŞKUR personel alımı başvuruları 7 Ocak 2019 Pazartesi ile 18 Ocak 2019 Cuma tarihleri arasında yapılacak. İnternetten alınacak başvurular başladığı anda bildirimle haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN