İŞKUR'da İlanlar Geldi: 39 Şehre Sınavsız Personel Alımı Yapılıyor

İŞKUR 'da art arda ilanlar yayımlandı. Yayımlanan ilanlarda , en az okur yazar olan adaylar arasından 39 farklı şehre sınavsız personel alımı yapılacağına yer verildi. İlan detayları ve başvuru sayfası yazımızın devamında.

İŞKUR'da İlanlar Geldi: 39 Şehre Sınavsız Personel Alımı Yapılıyor

İŞKUR 'da art arda ilanlar yayımlandı. 

Türkiye İş Kurumu resmi internet safyasında art arda yayımlanan ilanlarda Mesleki ve İşbaşı Eğitim Kursları kapsamında mezuniyet şartsız, ilkokul, lise ve üniversite mezunu adaylar arasından farklı şehirlere personel alımı yapılacağına yer verildi. 

SINAVSIZ ALIM

İşkur 'da art arda yayımlanan ve çoğunluğunun başvurusu bugün bitecek ilanlarda adaylar , önce kursa alınacak ve kursu başarı ile bitiren adaylar işbaşı yapacak. 

İŞBAŞI VE MESLEKİ EĞİTİM KURSU BAŞVURU ŞARTLARI

İlanlara başvuru yapacak adayların aşağıdaki şartları taşıması gerekmektedir:

"İŞKUR' a kayıtlı ve işsiz olmak, 15 yaşını tamamlamış ve işverenin birinci veya ikinci dereceden kan hısmı veya eşi olmamak, emekli olmamak, programın başlama tarihinden önceki üç ayda programa başvuru yapan işverenin çalışanı olmamak, program başlangıcından önceki 1 ayda uzun vadeli sigorta kollarına ait primi yatırılmamış olması, iş ve meslek danışmanlığı hizmetlerinden faydalanmış olmak, yukarıdaki şartları sağlayan ve programa devam etmelerine engel durumları bulunmayan öğrenciler de programlara katılabilirler."

Yayımlanan ilanlara başvuru yapacak adaylara aşağdaki ödemeler yapılacak:

  • Katılımcı zaruri gideri (Günlük 77,70 TL, öğrenciler için 58,27, işsizlik ödeneği alanlar için 38,85 TL)
  • Geleceğin meslekleri olarak belirlenecek mesleklerde düzenlenen programlarda katılımcılara 85 TL zaruri gider ödenecektir.
  • Sanayi sektöründeki mesleklerde düzenlenecek işbaşı eğitim programlarına katılan kadınların bakmakla yükümlü oldukları 2-5 yaş arası çocukları için aylık 400 TL bakım desteği program süresince karşılanacaktır.

İŞBAŞI EĞİTİM KURSU

İşbaşı eğitim kursları şu şekilde;

MESLEKİ EĞİTİM KURSLARI

Başvurusu devam eden mesleki eğitim kursları ise şu şekilde;

BAŞVURU ŞEKLİ

İlana başvurular aşağıdaki şekilde yapılacak >>

https://esube.iskur.gov.tr

Linke tıklayın ve iş arayan kısmından giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra aşağıdaki resimde görülen adıumları takip ederek başvuru sayfasına gidin.

İlanlara başvuracak kadın - erkek diğer adaylarla bilgi alış verişi için  TIKLAYIN

MEMUR ALIMLARINDAN, İŞ İLANLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN  MOBİL UYGULAMAMIZI AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN